Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vicepreşedintele, numit antrenor în locul lui Găman

CSO Filiași a rămas fără antrenor imediat după minunea din optimile Cupei României, când a scos din competiției FC Hermannstadt la loviturile de departajare, după ce a fost de două ori condusă. Cum echipa a rămas şi fără secund, miercuri s-a și numit un nou ”principal” în locul lui Mario Găman, care a semnat cu Pandurii.

Decizia conducerii clubului din Filiași este una cel puțin interesantă, pentru că alegerea este Alin Pîrvuică, nimeni altul decât vicepreședintele echipei, a anunţat liga2.ro. În plus, în ciuda numirii în postura de antrenor principal, el va rămâne și pe poziția din structura de conducere.

În ce privește rolul de antrenor secund, acesta va fi ocupat de Cosmin Fruntelată pentru că Mario Găman l-a luat la Pandurii și pe colaboratorul de la CSO Filiași, Bobi Arjoca Staicu.  Noul tehnician de la Filiaşi, fost şi actual conducător, spune că nu se aştepta ca antrenorii să plece de la echipă. ”Aş zice că echipa noastră are doi «principali», eu şi Fruntelată. Amândoi suntem pentru moment, dar rămâne de văzut ce se mai decide în zilele următoare. Nu ne aşteptam să ne despărţim de Mario şi de Bobi, dar ştii cum este, viaţa îţi rezervă multe. E o provocare pentru noi şi un început de drum dificil. Nu mă aşteptam la aşa ceva! Parcursul din Cupa României a fost extraordinar până acum, dar în campionat nu am strălucit şi trebuie să îndreptăm lucrurile”, a afirmat Alin Pîrvuică, pentru Gazeta de Sud.

Hotărârea luată de CSO Filiași, cu antrenor fără experiență, pare una extrem de riscantă mai ales ținând cont de faptul că echipa e acum în preajma locurilor care aduc emoțiile retrogradării în Liga 4. E pe poziția a 8-a din 10 echipe în Seria 6 a Ligii a 3-a, la doar două puncte de poziția a 9-a, Petrolul Potcoava, și la șase de ultima clasată, Minerul Costești.

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: