Viceprimarul de la Ţicleni, de la Petrofac la primărie

Noul viceprimar din Ţicleni, Pompiliu Băran, a renunţat la activitatea sa din domeniul exploatării petrolului pentru administraţie. Viceprimarul spune că este mai greu în administrație decât în domeniul în care a muncit în ultimii 40 de ani. Are o colaborare bună cu primarul ales, Constantin Radu, mai ales că sunt susținuți de același partid, PSD.

 Pompiliu Băran are 60 de ani, este căsătorit, are un copil și în curând va deveni și bunic. Ocupă fotoliul de viceprimar de circa o lună și este pentru prima dată când are această calitate, de ales local. "Am lucrat la petrol din 1975 până în 18 iulie 2016. Am mai lucrat un an la Rovinari și după aceea la petrol și de acolo am venit la primărie", a spus Pompiliu Băran, viceprimarul orașului Țicleni. În administrație este mai greu decât în domeniul petrolier, spune viceprimarul din Țicleni. "Este mai greu decât în petrol. Aici ai de-a face numai cu oameni pe care trebuie să-i ințelegi pe fiecare în parte", a explicat Pompiliu Băran.

Noul viceprimar de la Țicleni spune că are o colaborare bună cu primarul Constantin Radu. Afirmația sa este întărită de primarul ales al orașului. "Domnul viceprimar este alături de mine, a fost bun organizator la Petrofac, a fost chiar în conducerea garajului la Petrofac. Are și o experiență, de aceea am decis ca din 10 consilieri PSD să îl aleg. Dânsul a fost cel mai bun și de aceea îl am lângă mine", a declarat Constantin Radu, primarul orașului Țicleni.

Vizualizări: 1,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: