Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Victima depăşirii neregulamentare

Poliţia Turceni a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe DE 79, în satul Cursaru, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un tânăr 24 ani, din oraşul Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe D.E. 79, din direcţia Plopşoru în direcţia Filiaşi, la ieşirea din satul Cursaru, a virat stânga pentru a intra pe un drum comunal, moment în care a fost lovit în partea stângă faţă de autoturismul condus în aceeaşi direcţie de mers, de către un alt tânăr de 20 ani, din comuna Argetoaia, judeţul Dolj, care a efectuat manevra de depăşire neregulamentar, în zona indicatorului „Depăşire interzisă”.

În urma impactului, tânărul de 20 de ani a suferit leziuni uşoare şi întrucât a acuzat dureri toracice şi abdominale, a fost transportat cu salvarea la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 451

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: