Victorie cu 3-2 în faţa tineretului Under 23 al Ungariei

Pandurii Târgu Jiu s-a impus în primul amical din stagiul de la Belek cu scorul de 3-2. Meciul amical disputat pe un teren din Complexul Sportiv Arkadia în compania unei selecţionate de tineret a Ungariei a fost dominat de gorjeni mai ales în prima repriză. Adversara din acest meci este o selecţionată de tineri de 23 de ani de la echipele de prima ligă convocată de Federaţia ungară de fotbal care se află în pregătire la Belek.

Antrenorul Petre Grigoraş a folosit la acest meci 22 de jucători, trei dintre fotbaliştii aflaţi în cantonament cu echipa antrenându-se separat pe un teren alăturat, Conrado, Militaru şi Voinea, în timp ce portarul Mingote şi Voiculeţ fac recuperarea la hotelul Innova, acolo unde sunt cazaţi jucătorii de la Pandurii.

Cardoso, din nou în atac

Tehnicianul a mizat pe jucătorii de bază doar în prima repriză, scorul după primele 45 de minute scorul fiind 2-0 pentru Pandurii care au dominat toată repriza meciul şi au avut multe alte ocazii de a marca ratate. Cardoso a evoluat din nou pe un post ofensiv, fiind mijlocaşul care urca în atac pentru a-l ajuta pe Apostu, singurul atacant trimis pe teren la acest amical. Brazilianul a ajuns în careul advers ameninţând poarta în minutul 12 dar a fost deposedat de portar dar în minutul 25 acesta a reuşit să contribuie la deschiderea scorului, primul gol fiindu-i acordat pentru că a şutat spre portă, piciorul fundaşului Burucz fiind cel care a deviat mingea în propria poartă. Ungurii au jucat foarte dur în prima repriză doi dintre jucători fiind eliminaţi în prima parte a jocului. În minutul 34 Pintilii a mărit avantajul echipei sale după ce a transformat un penalti dictat în urma unui fault asupra lui Cardoso, jucătorul maghiar fiind eliminat.

Tinerii au pierdut cu 1-2

După pauza meciului amical cu selecţionata Under 23 a Ungariei Grigoraş a schimbat întreaga echipă trimiţând pe teren o formaţie alcătuită  din jucătorii recent transferaţi, sau reveniţi la echipă, şi din tinerii care se aflau deja în lot sau care au fost promovaţi de la echipa a doua dar şi jucători aflaţi în probe. Alături de recent transferaţii Popete, Horvat  şi Cristea, pe teren au mai intrat Tătaru, Rada şi Avramescu care au fost cooptaţi în lot de la Pandurii 2 precum şi Neagu, Ciucur, Nistor şi Brata dar şi un atacant  bosniac aflat în probe, Bosko Stupic de 26 de ani. Tinerii din lotul pandurilor nu s-au descurcat la fel de bine ca titularii, ungurii continuând să fie la fel de agresivi şi în partea a doua a meciului şi primind încă un cartonaş roşu. După cinci minute de la reluare Pandurii a primit gol după o lovitură liberă de la aproximativ 18 metri, scorul devenind 2-1. În minutul 56 bosniacul Bosko Stupic a ajuns în careu după ce scăpase singur către poartă şutul său de la aproximativ 15 metri fiind prins de portarul ungurilor. Brata a reuşit să marcheze în minutul 74 singurul gol al pandurilor din repriza a doua cu un şut de la aproximativ zece metri după o centrare foarte bună a lui Stupic. Ungurii au redus din diferenţă după doar trei minute marcând dintr-un şut de la marginea careului care l-a surprins pe portarul Horvat ieşit. Cel de-al doilea meci al echipei Pandurii Târgu Jiu în stagiul de la Belek este programat pentru  azi, de la ora 19:00 cu FK Baku din Azerbaidjan. Meciul se va disputa pe terenul de la Hotelul Susesi  din Belek şi va fi transmis în direct în România de canalul Digi Sport TV.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: