Victorie la final de „turneu” moldovenesc?

Pandurii încheie sâmbătă seria meciurilor cu echipele din Moldova. După ce au câştigat cu Piatra Neamţ şi Vaslui şi au pierdut la Galaţi, oamenii lui Pustai vor să termine ciclul cu un succes în faţa unui adversar accesibil, CSMS Iaşi. Trupa fostului antrenor al pandurilor, Liviu Ciobotariu, vine însă să-şi vândă scump pielea la Tg-Jiu.

Pandurii Târgu Jiu – CSMS Iaşi, sâmbătă ora 19, Stadion „Tudor Vladimirescu”, Târgu Jiu, în direct pe Digi Sport (în tur 1-0 pentru Pandurii, gol Nistor, minutul 91)

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Nicoară – Anton, Nistor – Răduţ, Voiculeţ, Cristea – Matulevicius.           Antrenor: Cristi Pustai

Absenţi: Vlad (accidentat), Mamele, Ibeh şi Karim (nepuşi la punct fizic)

Iaşi: Irimia – Mihălăchioaie, Tincu, Avrămia, Vladu – Milea, Straton – Ţigănaşu, C. Tudor, Ciucur – Herghelegiu.   Antrenor: Liviu Ciobotariu

Absenţi: Mitrea, Pătulea, Claudiu Ionescu şi Keita (toţi suspendaţi), Mitic şi Petrovic (ambii accidentaţi)

Bilete (se pun azi la ora 9 în vânzare): 5 lei – peluze, 10 lei – Tribuna I şi II, 15 lei – Tribuna 0.

Pandurii au parte de cel mai accesibil adversar de până acum din retur. Pustai nu tratează însă deloc superficial echipa care a remizat cu CFR Cluj şi care a pierdut greu cu Rapid şi Petrolul.

Sparg zidul Iaşiului ?

Pandurii – Iaşi pare un meci dezechilibrat la prima vedere. Gorjenii joacă pe teren propriu, se află pe locul 3 în lupta pentru cupele europene în timp ce Iaşiul se zbate în zadar să iasă din subsolul clasamentului. Cu toate astea, sunt anumite premise care pun semne de întrebare asupra unei eventuale victorii a pandurilor. Elevii lui Pustai vor avea în faţă o defensivă supra-aglomerată, Ciobi venind la Tg-Jiu cu gândul clar să nu piardă. Moldovenii nu au jucat rău în retur. Au scos un egal cu CFR, au pierdut nemeritat acasă cu Rapid şi au luat bătaie la Petrolul în minutul 80 după ce au condus la un moment dat cu 1-0. Ieşenii sunt în mare foame de puncte, fiind la 2 lungimi sub linia care duce în liga a doua şi vor încerca să profite pe contraatac de orice nesincronizare a lui Viera şi compania. „Întâlnim o echipă care a început bine returul, chiar dacă a luat doar un punct până acum. Nu e deloc un joc uşor, sunt o echipă în mare suferinţă de puncte. Trebuie să ne consolidăm locul 3. Ieşenii m-au impresionat cum au jucat la Ploieşti, la fel şi cu CFR. Nu sunt diferenţe mari între echipe, exceptând poate Steaua, între locul 2 şi locul 16 orice rezultat e posibil”, avertizează Pustai care a avut mari bătăi de cap şi în această săptămână cu terenul de antrenament. Din cauza ploilor căzute în ultimele zile, Voiculeţ şi compania s-au antrenat şi miercuri şi joi la Rovinari.

L-au pierdut pe Vlad

Pustai are aproape tot lotul valid pentru meciul cu Iaşi. Cei 3 accidentaţi de lungă durată, Karim, Ibeh şi Mamele au revenit la antrenamente dar antrenorul spune că ei vor fi soluţii abia după pauza de două săptămâni de după meciul cu Iaşi. O problemă de ultim moment este cea a lui Vlad. Fundaşul stânga s-a accidentat la un antrenament şi va rata duelul cu moldovenii. „Are o leziune, trebuie să ia pauză 4-5 zile, nu poate juca cu Iaşi. Nu am prea multe soluţii de înlocuire, probabil va juca Nicoară fundaş stânga”, spune Pustai.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: