Victorie sau adio play-off !

După o serie neagră de 3 eşecuri la rând, baschetbaliştii Energiei nu au altă variantă decât victoria în meciul de azi cu Piteşti. Un eventual eşec ar anula în mare masură şansele Energiei la un loc de play-off.

Darby şi compania sunt obligaţi să stopeze seria neagră de 3 eşecuri consecutive. Gorjenii au pierdut cu Craiova, Cluj şi Oradea şi sunt în afara locurilor de play-off.

Le merge jucăria ?

Elevii lui Nikolic îşi pot lua revanşa în faţa propriilor fani în meciul cu BCM Piteşti, ultimul pe teren propriu din acest an. O eventuală victorie ar putea să „reîncălzească” şi relaţiile dintre Nikolic şi conducere. După ce a dat ca sigur transferul lui Riley iar apoi acesta a picat, lui Nikolic i s-a transmis să-şi vadă de echipă şi să lase restul în seama conducerii. „Meciul cu Piteşti nu vine într-un moment bun pentru noi, ei au câştigat cu CSM, deci ne aşteaptă un meci greu. Poate că jucătorii sunt puţin speriaţi după înfrângerile cu Craiova şi Cluj. E o stare de alertă la echipă. Nu e nevoie ca preşedintele Ţîrcă să pună presiune, spunând echipei că trebuie să câştige. Băieţii ştiu şi ei că trebuie să câştigăm. E un duel pentru play-off. Dacă ne bat, atunci iau o opţiune serioasă pentru play-off iar la noi va fi o problemă pentru că ar fi a patra înfrângere la rând”, spune Nikolic. Meciul de azi va prilejui şi o acţiune inedită. Clubul Energia îşi roagă fanii să vină cu jucării la ei, preferabil de pluş. Acestea vor fi aruncate înaintea meciului pe parchetul Sălii Sporturilor şi vor fi donate mai apoi copiilor nevoiaşi. Acţiunea face parte din campania naţională de strângere de jucării, organizată în toată ţara între 17 şi 22 decembrie. Duelul dintre Energia şi Piteşti se joacă în această seară de la ora 19.45.

Transfer – după ce l-au ratat pe Kaylone Riley, cei de la Energia pregătesc transferul lui Jaytornah Wisseh. Americanul a fost cel mai bun marcator în ediţia trecută de campionat, cu o medie de peste 24 de puncte pe meci în cele 30 de jocuri în care a îmbrăcat tricoul celor de la Sibiu. Wisseh a confirmat deja pe pagina sa de socializare faptul că va semna cu Energia

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: