VIDEO: Mort în accident la Bengeşti-Ciocadia

Un bărbat din Vâlcea şi-a găsit sfârşitul ieri dimineaţă pe drumurile Gorjului. În localitatea Bengeşti-Ciocadia, Ion Molea, fost şef al Gărzii de Mediu Vâlcea, a pierdut controlul maşinii într-o curbă periculoasă intrând într-un TIR.

Ion Molea, în vârstă de 45 de ani, a decedat ieri venind de la Vâlcea la Târgu Jiu pentru a face un control la depozitul ecologic de gunoi din Târgu Jiu,  dar, din nefericire, nu a mai ajuns. Fostul şef al Gărzii Regionale de Mediu  nu a luat în calcul faptul că, partea carosabilă era umedă şi afară era ceaţă şi a apăsat prea mult pedala de acceleraţie. Într-o curbă deosebit de periculoasă a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit pe acostament şi din dorinţa de a redresa autoturismul s-a lovit frontal de un tir care se deplasa regulamentar.

Localnicii i-au ţinut lumânarea

 Localnicii din Bengeşti-Ciocadia au sunat imediat la Salvare şi au încercat să-i acorde bărbatului primul ajutor dar a fost în zadar pentru că acesta a decedat pe loc. „Noi eram la poartă, mai mulţi vecini şi bărbatul ăsta cu Dacia Papuc a intrat cu viteză în curbă şi a ieşit puţin pe marginea drumului şi apoi a tras de volan şi a intrat direct în TIR-ul ăsta care venea dinspre Târgu Jiu. Nu a mai putut să-l evite şi s-a răsucit cu maşina. Noi am sunat imediat la Salvare şi ne-am spus să nu-l mişcăm. El nu mai era conştient, a mai mişcat puţin şi apoi a murit. Când a venit ambulanţa era deja mort. Câteva minute a mai trăit după accident. Asta e o nenorocire. Nu am mai văzut o tragedie ca asta. Noi i-am ţinut lumânarea. Dumnezeul să-l ierte”.

Şoferul tirului nu a mai putut face absolut nimic pentru a evita impactul pentru că totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. „Eu veneam dinspre Târgu Jiu şi mi-a ieşit direct în faţă şi nu am mai putut face nimic. Am tras de volan cât am putut, am călcat frâna dar degeaba. Dumnezeu să-l odihnească în pace”. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului soldat cu decesul unei persoane.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: