Vîlceanu (PDL): Useliştii hoţomani nu vor mai lua voturi în minerit

Începe lupta la Fărcăşeşti, unde vor avea loc alegeri pentru Consiliul Local. Useliştii cred că vor câştiga alegerile în această comună, dar democrat-liberalii spun că se îmbată cu apă rece. Preşedintele pedeliştilor, Dan Vîlceanu, a declarat că USL, care reprezintă un guvern cu logică de hoţoman, nu va mai lua voturi în localităţile din zone miniere.

PDL are patru consilieri şi primar la Fărcăşeşti, în persoana lui Dănuţ Bălu. Vîlceanu explică faptul că se bazează pe organizaţie, nu pe primar. „Domnul primar are o situaţie netranşată cu partidul, dar organizaţia funcţionează bine“, spune acesta, menţionând că este pregătit să câştige alegerile.

Vîlceanu mai spune că cei de la USL nu vor mai lua nici un vot în minerit, mai ales la Fărcăşeşti, unde ei au generat un blocaj administrativ. Consilierii USL şi PPDD refuză să meargă la şedinţele de consiliu, astfel că urmează dizolvarea acestuia şi organizarea de alegeri. Comuna Fărcăşeşti nu are nici măcar bugetul local adoptat, deşi am intrat în a doua jumătate a anului.

Preşedintele PDL Gorj a criticat şi decizia Guvernului de a renunţa la licitaţii publice în companiile de stat, dând astfel liber la jaf. „Useliştii sunt siguri în general că au venit şi au intrat cu bocancii în orice au văzut. Un guvern cu o logică de hoţoman, care desfiinţează licitaţiile ca să vină ordinul de la partid, să spună cui să dea lucrările. Nu cred că ştiu altceva. Fărcăşeşti este o localitate cu specific minier. Dacă ei cred că mai pot lua voturi de la aceste localităţi nu au decât să creadă lucrul acesta“, a mai spus Dan Vîlceanu.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: