Vîlceanu confirmă: Primarul din Albeni, la PNL

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a confirmat discuțiile cu primarul din Albeni pentru o candidatură în 2020 sub semnul liberalilor. Primarul Stan anunțase acum o săptămână pe pagina de socializare că susține candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale, după ce la europarlamentare le-a cerut oamenilor să voteze Pro România.

Stan este primarul implicat în numeroase scandaluri cu funcționarii primăriei și consilierii locali, dar care are o susține importantă din partea alegătorilor. Primarul din Albeni este cel care a scos o funcționară cu biroul pe scări, după care a trimis-o pe jos, prin ploaie, să adune taxe locale în zone îndepărtate, cu case părăsite. Pentru multe alte motive, Stan are mai multe plângeri la poliție și parchet.

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, susține însă că Silviu Stan nu a știut de fapt să se apere, iar faptul că are plângeri penale nu îl face vinovat de ceva. “Are dosare penale? Nu știu. Poate are sesizări. Nu știu, nu am citit presa în legătură cu sesizările penale în cazul domnului Stan”, a spus Vîlceanu. “A fost ales de oameni. Am stat puțin de vorbă, i-am spus că îi voi face o vizită pentru a sta de vorbă mai în detaliu. Dar, vă spun ceva, domnul Stan nu a știut să se apere”, a mai spus deputatul PNL.

Ionuț Stan a fost acuzat de șantaj, amenințare și hărțuire de către medicul din comuna Albeni, după ce primarul a închis centrul de permanență. Femeia a depus plângere penală împotriva lui, iar dosarul se află în cercetare. (A.A.)

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: