Vîlceanu: Dian Popescu vorbeşte din calitatea de spectator

Copreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a declarat că s-ar bucura dacă fostul senator şi sindicalist Ion Ruşeţ ar reveni în fostul Partid Democrat Liberal. „Eu cred că manevra pe care a făcut-o domnul Ruşeţ, cred, nu ştiu dacă e aşa,  vizează reîntoarcerea în politică şi e posibil să se reîntoarcă în PDL şi implicit în marele PNL. Pe mine nu mă deranjează, fiecare partid îşi aranjează bucătăria internă înainte de fuziunea completă. Mai ales dacă se întoarce în PDL, de unde a plecat, m-ar bucura. Domnul Ruşeţ e un om cu experienţă“, a declarat acesta la un radio local.

În replică, Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a declarat că Dian Popescu vorbeşte în calitate de spectator pentru că este suspendat din partid după condamnarea de cinci luni cu suspendare dată de Înalta Curte. „În primul rând o informaţie pentru domnul Popescu: nu mai există PDL există doar PNL. Eu am transmis pe mail, la toată lumea, noul statut, sentinţa Tribunalului Gorj şi protocolul de fuziune. Eu ştiu de o declaraţie a lui Ruşeţ că şi-ar dori să rămână în spaţiul public şi de la asta până la a veni la un partid sau altul nu ştiu. Nu am ce să comentez mai mult. Domnul Popescu vorbeşte oricum din postura de simplu spectator pentru că dânsul este suspendat de drept din partid“, a declarat Dan Vîlceanu.

Contactat telefonic, Ion Ruşeţ a declarat că nu a luat o hotărâre în ceea ce priveşte revenirea în politică şi a menţionat că nu vrea să mai aibă vreo ieşire publică până pe 7 ianuarie. (M.B.)

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: