Cârciumaru şi Călinoiu, cadorisiţi cu „Biblia lui Iohannis”

Şefii PSD Gorj, Ion Călinoiu şi Florin Cârciumaru, au primit ieri un cadou aparte de la un consilier judeţean PNL. Victor Banţa le-a oferit acestora câte un exemplar din cartea scrisă de preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, intitulată „Pas cu pas”. Banţa a spus despre carte că este un fel de Biblie a administraţiei publice. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a spus că va citi cartea primită în dar.

Victor Banţa i-a acordat lui Ion Călinoiu cartea scrisă de Iohannis înainte de începerea şedinţei de Consiliu Judeţean de ieri. Acesta a spus că a avut discuţii cu cetăţeni şi oameni din administraţie care i-au solicitat să spună consilierilor judeţeni şi şefului judeţului ca în anul 2015 să demareze un proiect şi să schimbe la faţă judeţul, aşa cum şi Iohannis a lansat proiectul naţional ce vizează o altfel de Românie. „Am considerat că această carte este un adevărat manual de administraţie publică, este un adevărat manual, sau o Biblie, în domeniul democraţiei participative şi pentru că România lucrului bine făcut se face pas cu pas, cărămidă cu cărămidă, aşa cum şi judeţul Gorj face parte din acest întreg, România, o mică parte, o cărămidă care poate contribui la dezvoltarea României moderne. Consider că atât Ion Călinoiu, cât şi Florin Cârciumaru, au ce să înveţe din aceste lucruri pentru că judeţul Gorj are nevoie de locuri de muncă şi infrastructură, în primul rând, ca să putem să ne dezvoltăm”, a declarat Victor Banţa, consilier judeţean PNL.

Ion Călinoiu i-a mulţumit pentru carte, dar a spus că s-au realizat destule proiecte la nivel de judeţ. „Orice carte este binevenită. Se găsesc lucruri bune. Aş vrea să vă spun că proiecte au fost realizate la nivelul judeţului Gorj. Judeţul s-a schimbat în fiecare zi la faţă şi arată aşa cum ştiţi, din aprecierile făcute atât la nivelul corpului diplomatic, atât la nivelul ambasadelor din România, un judeţ apreciat la nivel naţional şi un judeţ european”, a spus Călinoiu.   

Şeful judeţului a spus la finalul şedinţei că va citi cartea primită în dar de la consilierul liberal.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: