Vîlceanu: Nu avem pe ce să ne batem, nu suntem la guvernare

Dan Vîlceanu, copreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj, critică scandalul dintre Marcel Romanescu şi Dian Popescu, celălalt copreşedinte al partidului. Vâlceanu a declarat că scandalul dintre cei doi lasă gorjenilor impresia de ciolaniadă, motiv pentru care în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean va pune subiectul în discuţie.

Rep.: Dăunează acest scandal dintre Romanescu şi Dian Popescu Partidului Naţional Liberal?

Dan Vâlceanu: În mod sigur dăunează, creează impresia asta de ciolaniadă, ceea ce nu e cazul, noi nu avem pe ce să ne batem, nu suntem la guvernare, dar atunci când câştigi alegeri şi ai spus în campania că îţi doreşti un alt tip de politică, mai puţină gălăgie, mai puţin spectacol şi mai multă muncă şi mai multe fapte, eu unul care am făcut campanie zi de zi am crezut în lucrurile astea şi cred în continuare şi sunt convins că în prima şedinţă de birou permanent judeţean vom reuşi să stabilizăm situaţia şi să înţeleagă toţi că nu este ceea ce populaţia îşi doreşte de la noi.

Rep.: Au fost exprimate dorinţe în interiorul partidului pentru ocuparea scaunului lui Dian Popescu?

Dan Vâlceanu: Da, dorinţe pe care le consider legitime şi atunci când vine vorba de poziţia lui Dian Popescu şi când vine vorba de poziţia mea, fiecare membru de partid poate să-şi dorească şi este îndreptăţit să-şi dorească să fie preşedinte de organizaţie, dar lucrurile astea trebuie discutate la partid şi nu să ne punem poalele-n cap public. Nu cred că de asta am câştigat alegerile în România.

Rep.: Domnul Aninoiu a spus că o parte din liberali îl susţin pe Marcel Romanescu pentru funcţia de primar în 2016. Cum comentaţi?

Dan Vâlceanu: Nu cunosc această propunere, nu a fost făcută în niciun for al Partidului Naţional Liberal.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: