Vili Pasăre, reclamat de învățătorul său

Primarul din Dragotești, Vili Pasăre, este reclamat chiar de cel care i-a pus stiloul în mână, învățătorul Petre Păsărescu. Omul îl acuză pe fostul său elev că folosește microbuzul destinat transportului elevilor în interes personal, fiind de multe ori văzut parcat la domiciliul acestuia, iar atunci când a venit vorba să transporte elevii la diferite concursuri a fost refuzat. Primarul îi răspunde învăţătorului.  

Învățătorul de la Școala Generală Dragotești, Petre Păsărescu, îi aduce o serie de acuzații  fostului său elev, Vili Pasăre, primarul localității. Problema sa ține de felul în care este folosit microbuzul școlar după ce se încheie programul elevilor din localitate. Astfel, acesta îl acuză pe primar că folosește mijlocul de transport în interes propriu deoarece l-a văzut de mai multe ori la staționând la domiciliul primarului, iar când l-a solicitat pentru a transporta elevii la diferite concursuri a fost refuzat. ”Personal l-am solicitat de nenumărate rânduri atât verbal, cât și în scris pentru a deplasa elevii la diferite concursuri , festivaluri și alte activități, dar am fost refuzat categoric. Atunci când a fost dat unor cadre didactice s-au cerut bani de la elevi pentru a efectua deplasarea”, sesizează învățătorul, care dorește să ocupe un loc de consilier local din partea PAS. Nu același lucru se întâmplă atunci când vine vorba de echipa de fotbal, care este plimbată cu acest mijloc de transport pentru a susține meciuri de fotbal în diverse localități din județ.

Şoferul microbuzului, şoferul primarului

Primarul Vili Pasăre are explicaţii pentru acuzațiile aduse de învățător la adresa sa.  Menționează că șoferul de pe microbuz este și șoferul său personal, acesta fiind și  motivul pentru care mijlocul de transport a mai fost văzut parcat la poarta sa.     ”Microbuzul nu mai este al nostru, al primăriei. Școala și-a făcut personalitate juridică și a fost cedat școlii. Șoferul de pe microbuz este și șoferul meu și poate de asta a fost văzut la mine la poartă”, menționează primarul din Dragotești. În ceea ce privește solicitarea făcută pentru transportul elevilor la concursuri, situația e cu totul alta, afirmă Vili Pasăre. ”E vorba despre un transport de la Stănești. El a ținut morțiș să se plimbe cu microbuzul, deși i s-a oferit transport cu autobuzul pentru că era vorba de peste 30 de persoane”, mai spune primarul din Dragotești.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: