Violatorul din Glogova, aruncat după gratii

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a unui bărbat de 39 ani, din judeţul Mehedinţi. Acesta este suspectat că a pătruns pe timpul nopţii, fără drept, în locuinţa unei femei de 76 ani, cu care, prin constrângere, a întreţinut act sexual împotriva voinţei victimei.

În dimineaţa zilei de 6 octombrie a.c., ora 09:34, Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie din comuna Glogova, despre faptul că pe timpul nopţii, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei vecinei sale, de 76 ani, a agresat-o fizic şi, prin constrângere, ar fi întreţinut act sexual împotriva voinţei sale.

Având în vedere aspectele sesizate, la nivelul Poliţiei Municipiului Motru a fost constituită o echipă operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale şi specialişti criminalişti.

Urmare a verificărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea faptelor este N.V., de 39 ani, din comuna Bala, judeţul Mehedinţi.

Suspectul a fost depistat la scurt timp şi, având în vedere probatoriul administrat, a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca în data de 08.10.2011 să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea documentării activităţii infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: