Viorel Gârbaciu, dat la o parte de Codruţa Florescu

Viorel Gârbaciu ar putea pierde şefia Şcolii Populare de Artă în această vară. Mai multe surse susţin că postul este râvnit de soţia vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ciprian Florescu. Gârbaciu nu a decis dacă va concura pentru un nou mandat, cel actual expirând la 30 iunie, după cum a declarat pentru Radio Infinit.

Reporter: Veţi candida pentru un nou mandat de director al Şcolii Populare de Artă?

Viorel Gârbaciu: În principiu, mandatul meu ia sfârşit la 30 iunie anul acesta. Dincolo de orice, nota obţinută la evaluarea din decembrie este 10, ceea ce îmi dă posibilitatea fără absolut nicio problemă să continui cu un nou mandat. Într-un fel chiar am şi fost sfătuit în acest sens de la Consiliul Judeţean, nu am luat încă o decizie, am unele probleme de sănătate. Dacă le voi rezolva până în mai, probabil voi candida.

Reporter: Se vehiculează că postul este dorit de Codruţa Florescu.

V.G.: Pot să spun cu sinceritate că doamna Codruţa Florescu, la care eu ţin realmente foarte mult, a fost eleva mea la Palatul Copiilor, eu cred că trebuie luată în calcul, pentru că are toate datele necesare.

Rep.: Mai sunt şi alţi doritori?

V.G.: Cred că şi directorul adjunct Ştefan Popescu are toate motivele să emită pretenţii. În momentul în care va fi organizat un concurs, eu cred că cel mai bun va câştiga.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: