Visează deschis la Europa

Nu mai e glumă, Pandurii merg cu viteză spre Europa. Gorjenii au reușit să termine turul de campionat pe locul 5 și visează să repete performanța și la finalul sezonului. ”Mai e drum lung până acolo, ar fi curs șampanie dacă eram la final”, spune Grigoraș.

Pandurii s-au distrat cu Chiajna şi s-au pus pe bătut recorduri. Cele mai multe puncte, 29, cele mai multe goluri marcate, 28, şi cel mai bun loc ocupat de gorjeni la finalul unui tur, locul 5.

Tot așa până la final !

Dacă s-ar trage linie acum, Grigoraş ar fi cel mai fericit. Echipa sa ar merge în Europa League dar Grigoraș rămâne ferm cu picioarele pe pământ. Gorjenilor le va fi foarte greu să mențină ritmul și în retur. Pentru locul de Europa au competiție mare. Vaslui, Steaua, Oțelul sau U Cluj vor și ele acolo. ”Nu putem vorbi acum de Euro Pandurii pentru că au trecut abia 17 etape, dacă era etapa 34 acum curgea şampanie. Dar mai e jumătate de campionat, un drum lung şi foarte greu şi totul depinde acum de posibilităţile de a completa lotul în perioada de iarnă. Ne vom despărţi de Chiricheş, iar alţii deja au plecat mai devreme acasă”, spune antrenorul cu referire la Stromajer care rămâne de negăsit. De altfel slovenul nici nu s-a prezentat la prima înfățișare în procesul de paternitate intentat de gorjeanca Ana Maria Stoica. ”Ne bucurăm că am strâns 29 de puncte la finalul turului. Suntem mândri că suntem pe poziţia a 5-a, loc fruntaş. La finalul turului suntem în cărţi pentru Europa și ne dorim să fim şi la finalul campionatului pe o poziţie cât mai fruntaşă”, spune și Eugen Pârvulescu.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: