Vlaicu, interesat să preia şefia UNPR Gorj

Marius Vlaicu ar putea prelua şefia UNPR Gorj dacă deputatul Dan Ilie Morega decide să plece. Vlaicu a fost cam tăcut în ultimele luni, mai ales după ce a fost schimbat de la şefia UNPR şi păcălit apoi cu o funcţie pe la CE Rovinari, ce a creat un ditamai scandalul. Vlaicu spune că Morega e liber să facă ce vrea.

Ați avut o discuție față în față cu domnul Dan Ilie Morega să îl întrebați dacă pleacă?

Am avut asemenea discuții, precum și despre apariția în mass-media a acestor zvonuri, cum că pleacă. Dânsul nu a confirmat acest lucru, a spus că în momentul în care va decide ceva o va face public în momentul în care va decide. Eu ce să zic- Decizia îi aparține. Încă o dată vreau să spun că UNPR-ul este un partid deschis și din punctul meu de vedere ar trebui să fim mai selectivi la intrare, dar la ieșire vă dați seama că fiecare decide pe ce drum merge în continuare.

Dumneavoastră sunteți și prim-vicepreședintele UNPR Gorj, deci a doua funcție în partid. Este posibil să preluați organizația județeană-

 A fost o decizie personală ca în ultima perioadă a anului 2011 să nu mai am ieșiri publice. Au fost motive personale și am avut și mai multe proiecte pentru care a trebuit să acord mai mult timp, au trecut aceste lucruri, mi le-am realizat și vreau să vă spun că am plecat pe acest proiect politic pe care nu îl voi abandona. Voi rămâne în UNPR, indiferent dacă colegii de la București sau cei de la Gorj vor avea încredere în mine să coordonez eu organizația județeană. Cred că mai importantă este echipa din jurul unui lider politic. Vom vedea dacă domnul președinte interimar va pleca din UNPR, dacă îl vor urma și alți colegi. Dacă va rămâne vom consolida UNPR-ul și indiferent de decizii eu declar public că voi rămâne în UNPR.

Ați fost sunat zilele acestea de Gabriel Oprea sau de Marian Sârbu- Ați avut vreo discuție cu cineva din conducerea centrală-

Deocamdată nu am avut nicio discuție cu colegii de la București. Comunicăm tot timpul cu domnul vicepreședinte Gheorghe Bică. Dânsul nu a luat încă nicio decizie, așteptăm să vedem ce se va întâmpla. În momentul în care s-ar decide domnul deputat Morega să își dea demisia din UNPR cineva interimar va trebui să preia această structură politică. Dacă voi fi eu sau alt coleg nu asta este important, important estre că trebuie să mergem mai departe.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: