Vlaicu va candida la şefia Consiliului Judeţean

Uneperiştii au început să-şi desemneze oamenii pentru alegerile următoare în funcţiile cheie ale judeţului. Marius Vlaicu ar putea intra în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, iar Dumitru Brăilă pentru cea de primar al municipiului Târgu Jiu.

Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, a declarat că partidul pe care-l conduce s-a apucat serios de treabă şi deja îşi pregăteşte oamenii pentru alegeri. Vlaicu păstrează pentru el funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. „Pentru Consiliul Judeţean Gorj este o discuţie mai vastă şi vom vedea ce resursă umană va avea cele mai multe şanse. Şi eu voi trebui, ca preşedinte al organizaţiei, să-mi asum o candidatură şi ar putea fi pentru acest post“, a precizat Marius Vlaicu, preşedinte UNPR Gorj.

Brăilă: „Am alte lucruri de făcut, trebuie să mă ocup de afacerea privată”

Pentru Primăria Târgu Jiu Vlaicu a nominalizat unul dintre vicepreşedinţii partidului respectiv pe omul de afaceri Dumitru Brăilă. „La momentul respectiv pentru Primăria Târgu Jiu eu aş încerca să-l conving să candideze pe domnul Dumitru Brăilă, are toate şansele”, a adăugat Marius Vlaicu.

Dumitru Brăilă apreciază cele spuse de preşedintele partidului, Marius Vlaicu, dar nu este ferm convins că în 2012 se va afla pe lista celor intraţi în lupta pentru fotoliul de primar al oraşului. „La ora actuală nu m-am gândit la acest lucru. Marius Vlaicu în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene a făcut această afirmaţie plecând de la o analiză a valorii partidului probabil. Dacă nu o să fie o persoană mai competentă decât mine poate o să iau în calcul această variantă, dar la momentul respectiv am alte lucruri de făcut, trebuie să mă ocup de afacerea privată şi oricum să conduci un municipiu nu e uşor”, a precizat Dumitru Brăilă. În momentul în care s-a înscris în UNPR, Dumitru Brăilă a declarat că îşi doreşte să ajungă primar la Târgu Jiu.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: