Vlaicu: Vineri semnăm protocolul! Ruşeţ: Nu este adevărat!

Preşedintele democrat-liberalilor de la Gorj este tot mai nehotărât. După ce a făcut tot posibilul să reia alegerile în organizaţiile partidului, uită şi de înţelegerea cu preşedintele uneperiştilor, Marius Vlaicu. Şeful UNPR Gorj spune că vineri va avea loc o nouă întâlnire cu Ion Ruşeţ, preşedintele interimar al PDL, în vederea semnării unui acord de colaborare. Ruşeţ nu spune acelaşi lucru.

Cei doi lideri politici au avut deja o primă întâlnire la sfârşitul lui 2010 când au discutat de principalele realizări ale anului trecut, dar şi de proiectele pentru 2011. Graba semnării unui astfel de protocol este cu atât mai mare cu cât alegerile locale din 2012 bat la uşă şi UNPR Gorj nu vrea să rămână descoperit. Liderul UNPR Gorj spune că cel mai probabil acest protocol va fi semnat la sfârşitul săptămânii. „Practic am tras linie la ce am făcut în 2010 şi am stabilit priorităţile pentru 2011. Am stabilit o nouă rundă de întâlniri, mai exact vineri în vederea semnării unui protocol de colaborare. Eu unu îmi doresc să se semneze acest protocol în vederea colaborării pentru alegerile din 2012”, a declarat Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj.

Democrat-liberalul Ion Ruşeţ confirmă că îşi doreşte această colaborate dar susţine că mai mult ca sigur nici de această dată nu va fi semnat protocolul. „A fost o întâlnire informală, îmi doresc această colaborare dar nu ştiu data la care va fi semnat protocolul”, a declarat Ion Ruşeţ. În cazul în care, întâlnirea de vineri nu se va termina prin a fi semnat acest acord, Vlaicu spune că nu-i va rămâne decât să-şi consolideze proprii oameni pentru viitoarele alegeri. „Ne consolidăm şi identificăm resursele noastre umane pentru posibili candidaţi la alegeri, în cazul în care nu se semnează protocolul”, a precizat Marius Vlaicu.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: