Vlaicu vrea protocol pentru funcţiile din minerit

Preşedintele UNPR Gorj le cere democrat liberalilor o întâlnire în perioada imediat următoare pentru a discuta şi despre funcţiile pe care le cere în minerit. Deşi au mai avut loc negocieri o dată şi a fost semnat şi un protocol, Marius Vlaicu spune că atunci s-a discutat doar pentru deconcentrate.

După venirea lui Dan Ilie Morega la UNPR, pretenţiile formaţiunii politice au crescut. Dacă până acum preşedintele Marius Vlaicu se mulţumea cu primele negocieri în urma cărora a obţinut câteva funcţii în cadrul instituţiilor deconcentrate, acum declară public faptul că vor urma şi alte negocieri.”Noi am avut negocieri, am semnat un protocol, dar pe deconcentrate, nu am avut în aceste protocol funcţii în minerit. Aşa cum spunea domnul Ruşeţ, acest lucru trebuie discutat cu cei de la minister. Cererile noastre nu sunt foarte mari, iar la nivel de coaliţie se pot rezolva. Solicitările noastre sunt pentru profesionişti, pentru oameni care lucrează de o viaţă în acest domeniu. Declar public că în perioada următoare vom solicita o întâlnire cu cei de la PDL pentru aceste negocieri şi pentru a stabili cum funcţionează protocolul”, a declarat Marius Vlaicu, preşedinte UNPR. Se cunoaşte faptul că uneperiştii vizează un post de conducere la Complexul Energetic Turceni, unde vehiculează ca l-ar pune director pe Dumitru Iacob, şi un post de şef de departament la SNLO.

REACŢIE

O posibilă întâlnire între UNPR şi PDL va avea loc cel mai probabil joia aceasta. “Ne putem întâlni pentru a pune la punct diverse probleme pentru o mai bună funcţionare a coaliţiei.  În privinţa funcţiilor din minerit am putea vorbi de o susţinere a unor persoane competente, dar nu de negocieri. Dacă au persoane competente, întotdeauna e loc şi de mai bine. Însă deocamdată e prea devreme să vorbim de schimbări radicale în minerit.”

Gheorghe Daviţoiu, vicepreşedinte PDL

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: