Vodislav rămâne în arest la domiciliu

În plină perioadă a concediilor, doctorul Dana Vodislav nu poate părăsi locuința pe care o are la Târgu Jiu, instanța stabilind ieri ca ea să rămână în continuare în arest la domiciliu.

Judecată într-un dosar de corupție în care a fost arestată preventiv la sfârșitul anului trecut, până în primăvară, aceasta nu a primit acceptul instanței nici pentru a părăsi locuința ca să meargă și să își viziteze părinții. În schimb, în același dosar mai sunt judecați alți medici și asistente ale acestora, vara aceasta lor permițându-li-se să părăsească țara, ceea ce nu înseamnă decât că își pot face concediile în străinătate, asta în condițiile în care, la percheziții, anchetatorii au găsit în locuințele lor peste 1 milion de lei cash.

„Menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpaţii Băltăreţu Dinică Elena, Lehner Rodica, Răcman Elena Liliana, Adam Eugenia şi Băltăreţu Dinică Virgil Vasile. În baza art. 215 alin. 9 C.pr.pen. înlocuieşte obligaţia inculpaţilor Băltăreţu Dinică Elena, Lehner Rodica, Răcman Elena Liliana, Adam Eugenia şi Băltăreţu Dinică Virgil Vasile de a se prezenta ori de câte ori sunt chemaţi la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu obligaţia de a se prezenta la instanţă ori de câte ori sunt chemaţi şi obligaţia de a nu-şi schimba locuinţa fără încuviinţarea Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu obligaţia de a informa de îndată instanţa cu privire la schimbarea locuinţei. În baza art. 215 alin. 9 C.pr.pen. dispune încetarea obligaţiei inculpaţilor Băltăreţu Dinică Elena, Lehner Rodica, Răcman Elena Liliana, Adam Eugenia şi Băltăreţu Dinică Virgil Vasile de a nu depăşi teritoriul României”, a decis ieri Tribunalul Gorj.

Vizualizări: 352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: