Voia bună a revenit la antrenamentele pandurilor

Antrenamentele echipei au devenit deja mai animate ieri, la fel ca şi vestiarul pandurilor, de unde se aude chiar şi muzică între antrenamente.

Preşedintele Condescu l-a prezentat ieri dimineaţă pe Liviu Ciobotariu jucătorilor, împreună cu Adi Ilie, după care a avut loc un prim antrenament în care noul antrenor i-a şi cunoscut pe toţi jucătorii mai bine. Şi antrenamentul de după-amiază a fost destul de animat şi nu numai datorită numeroşilor suporteri veniţi să vadă noul tehnician, ci şi jucătorilor care parcă sunt mai destinşi la şedinţele de pregătire.

Ciobotariu, mulţumit de lot

Noul tehnician se declară mulţumit după primele antrenamente de lotul pe care îl are la dispoziţie. „Sunt mulţumit de lotul pe care îl am la Pandurii şi vreau să demonstrăm că suntem o echipă cu tradiţie şi să ne luptăm de la egal la egal cu echipele mari ale campionatului. Înainte de a veni aici la discuţii cu domnul preşedinte m-am interesat şi informat de lotul actual al echipei. Pandurii este o echipă care joacă de mult timp împreună,  sunt cam aceiaşi jucători care evoluează aici de mult timp. Nu s-au schimbat prea mulţi jucători aici şi acesta e un lucru bun”.

Despre calităţile jucătorilor şi jocul echipei, Ciobotariu ştia destul de multe pentru că a urmărit toate meciurile echipei gorjene din acest tur de campionat: „Echipa o cunosc foarte bine, m-am uitat ca orice antrenor la toate meciurile din campionat şi cred că am reuşit să cunosc foarte bine şi jucătorii de aici. Din ce am văzut la televizor mi s-a părut o echipă bine pregătită fizic, o echipă care se apără foarte bine, o echipă organizată şi care în două trei  meciuri a avut şi neşansă deşi jocul a fost unul bun”.

Astăzi, antrenorii pandurilor vor urmări un joc amical al echipei a doua, Pandurii II – Minerul Mehedinţi, pentru ca noul antrenor să-şi facă o idee asupra tinerilor care pot fi promovaţi la echipa mare.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: