Voiculeţ, ca şi acontat de Pandurii

Pandurii sunt foarte aproape de a-l transfera într-un final pe Claudiu Voiculeţ. Situaţia incertă din Ghencea l-a împiedicat pe mijlocaş să semneze cu Steaua. Acum, după plecarea lui Piţurcă, Voiculeţ are şanse minime să continue în trupa patronată de Gigi Becali. Pandurii îl vor repede la Târgu Jiu şi vor plăti mai puţin decât cei 250 de mii de euro ceruţi iniţial.

După ce a circulat pe traseul Curtea de Argeş-Pandurii-Steaua, Voiculeţ e acum ca şi acontat de echipa din Târgu Jiu. Gorjenii au făcut eforturi intense în ultimele zile pentru a-l readuce la echipă şi mai au de trecut un singur hop. Să ajungă la o înţelegere cu proprietarul său...Benone Lazăr.

A ajuns la Steaua, dar nu e al Stelei

Ionuţ Badea este cel care a insistat pentru transferul lui Voiculeţ şi e foarte aproape de a-şi vedea dorinţa împlinită. Până vineri la ora jocului cu Bistriţa, gorjenii vor să-l înregimenteze pe mijlocaş. Şi asta pentru că situaţia acestuia nu este atât de complicată precum pare. Deşi a ajuns la Steaua în urmă cu două săptămâni, Voiculeţ nu a apucat să semneze cu trupa din Ghencea din cauza rupturii dintre Piţurcă şi Becali. Astfel, în acte mijlocaşul aparţine tot de Benone Lazăr care negociază acum cu Pandurii un transfer definitiv al lui Voiculeţ la Târgu Jiu. „Se încadrează perfect în planul lui Ionuţ Badea care l-a folosit des la Internaţional acolo unde Voiculeţ a marcat câteva goluri. E un jucător interesant care joacă de la 19 ani în prima ligă şi pe care sper să-l aducem repede aici”, a comentat preşedintele Pârvulescu.

Îl aduc accidentat !

Preşedintele Pârvulescu a negociat intens pentru Voiculeţ pe care îl aşteaptă zilele acestea la Târgu Jiu. Chiar dacă va semna însă până la meciul de la Bistriţa, Voiculeţ nu va putea intra pe teren din cauza unei accidentări. Preţul iniţial al lui Voiculeţ era de 250 de mii de euro dar e de aşteptat ca Benone Lazăr să mai scadă acum din pretenţii astfel că Pandurii l-ar putea lua pentru jumătate din această sumă.

Lămuriri în cazul „Steaua”

La auzul zvonului că Piţurcă s-ar fi certat cu Becali din cauza celor 1,2 milioane de euro achitaţi de fostul selecţioner în contul transferurilor lui Stanca, Păcurar şi Martinovic, oficialii pandurilor au negat cu vehemenţă această ipoteză. „A declarat Piţurcă că ne-a dat nouă bani pentru cei trei- Nu! Deci astea sunt doar bârfe. Am cedat jucătorii Stelei şi avem un acord  scris cu ei pe o perioadă de 5 ani în care se specifică clar că orice jucător care nu prinde lotul în Ghencea ne este propus nouă. Acesta este acordul clar scris! Era foarte greu să obţinem şi bani în schimbul lor că toată lumea vorbeşte de criză acum. Jucătorii îşi doreau foarte mult să joace la Steaua acolo unde vor câştiga şi mai mulţi bani”, a lămurit situaţia preşedintele pandurilor, Eugen Pârvulescu, care a precizat şi efectele negative ale plecării lui Piţurcă din Ghencea. „Vorbisem cu domnul Piţurcă ca până la expirarea termenului de transferuri să se decidă asupra jucătorilor care nu-i oprea în lot. Dau un exemplu, să zicem un Andrei Ionescu, un Bicfalvi la care Piţurcă putea renunţa într-o săptămână, două. Ştiu că el plănuia să mai aducă 2-3 jucători la Steaua şi în acest caz ne putea suna şi să ni-l propună pe Ionescu. În cazul în care Ionuţ Badea şi-ar fi dat şi el acordul nu cred că nu-l puteam convinge pe Ionescu să vină la Târgu Jiu”.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: