Voiculeţ îşi aşteaptă sentinţa

A fost eliminat în meciul cu Dinamo dar speră să scape de suspendare. Claudiu Voiculeţ a primit eronat cartonaşul roşu din partea arbitrului Haţegan iar azi va fi judecat de Comisia de Disciplină a Ligii.

Meciul cu Dinamo a fost unul de coşmar pentru Voiculeţ. Eliminat eronat de Haţegan, decarul pandurilor cere clemenţă din partea celor care îl vor judeca.

Scapă de suspendare -

Voiculeţ va fi judecat astăzi de Comisia de Disciplină a LPF. Conform regulamentului, va încasa cel puţin două etape din cauza unui cartonaş roşu direct. Asta e şi pedeapsa la care se aşteaptă mijlocaşul. Voiculeţ e convins însă că nu a comis nimic greşit şi cere clemenţă. „Nu i-am mai zis nimic lui Haţegan, am rămas pur şi simplu şocat. Prima dată nici nu mi-am dat seama de ce a fluierat pentru că am lovit mingea, am încercat să-l feresc. Se vede clar pe reluare că am încercat să-l feresc şi Moţi a venit cu talpa. Ce-o fi văzut, ce-o fi auzit arbitrul, nu ştiu. Eu sper să iau măcar o etapă. Să stau două etape ar fi...mie cine îmi dă primele, bonusurile şi mai ştiu eu ce- Până la urmă sunt banii noştri, de asta muncim”, a declarat ieri mijlocaşul. Cel mai probabil Voiculeţ va fi suspendat una sau două etape. Una în cazul în care cei care vor judeca acest caz vor lua în calcul şi proba video şi două dacă vor merge doar pe raportul arbitrului.

Voiculeţ e Stan păţitul

Voiculeţ e urmărit de astfel de ghinioane, de a fi vinovat fără vină.  A mai luat un roşu aiurea cu Vaslui în ultima etapă a sezonului trecut. Tot contra moldovenilor lui Porumboiu, Voiculeţ a fost taxat cu un penalty pentru o intervenţie la minge în eşecul 2-3 de la Vaslui din turul actualului sezon. „Şi sezonul trecut am avut un roşu fără nicio vină şi un penalty la Vaslui fără nicio vină. Foarte tare, e bine”, a comentat ironic Voiculeţ.

„Pierdem greu acasă”

Voiculeţ nu ştie dacă granzii din campionat au început să-şi ia „măsuri speciale” atunci când joacă cu Pandurii dar e convins că echipa sa a băgat frica în toţi. Pandurii au învins în acest sezon CFR Cluj, Steaua sau Rapid şi au remizat cu Dinamo. „Nu ştiu dacă deranjăm pe cineva dar am devenit o echipă care nu prea pierde acasă şi când pierde, o face cu mare ghinion. Nu e mai uşor cu echipele mari dar acestea vin să ia puncte şi ies la joc. Echipele mici vin să se apere şi se bagă pe două linii cum a fost Braşovul sau Mediaşul”, spune mijlocaşul care nu acceptă ideea că Pandurii au slăbit faţă de tur. „Văd Pandurii cât mai sus, în primele 6 la final. Nu a slăbit Pandurii, au fost nişte greşeli personale care nu se pot întâmpla meci de meci. În rest am jucat bine. Toată lumea zice acum că nu mai avem echipă dar la Braşov a fost gheaţă şi nu am putut sta în picioare, nu am putut să pasăm. O echipă ca noi dacă nu avem teren bun, e cam nasol.”

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: