Voinea a înscris în ambele amicale pentru Pandurii

Săptămâna de pregătire fizică şi meciuri de verificare s-a încheiat pentru Pandurii cu două jocuri de verificare. Cele două echipe formate de antrenorul Marius Baciu pentru meciurile de sâmbătă au remizat în partidele susţinute cu Pandurii II şi cu Jiul Rovinari. În ambele meciuri marcator pentru Pandurii a fost tânărul de 17 ani Albert Voinea, atacant cooptat recent în lotul echipei mari.

Antrenorul Marius Baciu intenţionează să definitiveze în aceste zile lotul cu care va pleca în cantonamentul din Austria. După ce au susţinut două meciuri amicale în cursul săptămânii trecute cu Minerul Mătăsari şi Pandurii II, fotbaliştii de la Pandurii au jucat sâmbătă încă două amicale cu Jiul Rovinari şi Pandurii II.

În primul meci o parte dintre jucătorii de la Pandurii, în special jucătorii tineri din lot dar şi o parte dintre jucători de la echipa a doua, au evoluat în compania echipei a doua, scorul întâlnirii fiind 1-1. La Pandurii antrenorul Marius Baciu i-a trimis pe teren pe Livshit, Pleaşcă, Rada, Tătaru, Constantin, Militaru, Găman, Fărcăşanu, Grecu, Voinea şi Vlăduţi. Pentru Pandurii a marcat Voinea din penalti iar pentru echipa a doua a înscris Poiană.

În cel de-al doilea meci jucători primei echipe au încheiat cu acelaşi scor, 1-1, meciul disputat în compania echipei Jiul Rovinari. Baciu a trimis pe teren jucătorii mai experimentaţi din lot începând partida însă cu tânărul Lazar în poartă pentru că Mingote nu este încă refăcut după răceala din ultima săptămână. Pentru Pandurii au evoluat Lazar, Popete, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Tilincă, Nalaţi, Vranjes, Hidişan, Sancira şi Fertea fiind trimişi pe teren în partea a doua a meciului şi  Pleaşcă, Tătaru, Rada, Grecu, Militaru şi Voinea. Spre finalul meciului, în minutul 74, Şoşoi de la Jiul Rovinari a deschis scorul, egalarea fiind reuşită cu două minute înainte de final tot de tânărul Albert Voinea care a marcat şi în primul meci.

Deşi pentru jucătorii săi a fost o săptămână extrem de încărcată şi foarte grea din punct de vedere fizic, cu patru jocuri de verificare după care jucătorii acuză o stare de oboseală, tehnicianul pandurilor s-a declarat totuşi mulţumit de rezultate: „Sunt foarte mulţumit de felul în care băieţii au reacţionat, dar la acest ultim amical s-a văzut o oboseală. S-a văzut în reacţiile lor şi la modul în care au abordat jocul, dar meciul-antrenament a fost unul reuşit. Sper ca după ultima săptămână petrecută în ţară să putem ajunge la nivelul dorit de pregătire pentru jocurile amicale din Austria”.

Pandurii mai au programat în această săptămână un meci de verificare,  miercuri, de la ora 18:00, urmând să joace cu Minerul Lupeni. „Acesta va fi ultimul test aici, la Târgu Jiu. Duminică dimineaţa se va pleca spre Austria, iar pe drum, la Arad, de la ora 18:30, se va mai juca un meci amical cu cei de la ACU Arad” ,a precizat preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: