Voinea, Torres de Pandurii

Pandurii îl au din nou in curte pe Fernando Torres. Nu e vorba de celebrul atacant de la Chelsea, ci de copia acestuia mai fragedă, Albert Voinea. Voinea a marcat 4 goluri in sezonul trecut la Bistrita si acum e gata sa arate ce poate si la liga 1. Pandurii au insa alte planuri cu atacantul de 19 ani.

Voinea a fost împrumutat sezonul trecut la Gloria Bistriţa în liga a doua. În tur i-a mers bine. A marcat 4 goluri în 12 meciuri dar în retur a fost lovit de ghinion.

Îl împrumută din nou

Pentru Voinea, sezonul trecut a fost primul de referinţă. Atacantul a fost împrumutat în liga secundă la o echipă cu pretenţii, Gloria Bistriţa. Începutul a fost fulminant, 4 goluri în 12 meciuri dintre care unul împotriva celor de la FC Timişoara. Toţi erau mulţumiţi de explozia tânărului de doar 19 ani. Returul a fost însă unul de uitat pentru Voinea care a stat mai mult accidentat. „A fost un an în care am reușit și eu să strâng mai multe minute la un nivel mai înalt al fotbalului nostru. Mi-a mers foarte bine la Bistrița, mai puțin în ultima parte, când am fost accidentat și mi-am revenit cu greu după asta. De asta și trag tare acum, să mă recuperez cât mai bine, iar la reunire să fiu în forță maximă. Mă simt pregătit de a juca în Liga I, sunt fericit că am reușit să mă recuperez după accidentarea avută”, spune Albert în timp ce se pregăteşte din greu la sala de forţă pentru a câştiga în masă musculară. Cum Pandurii caută însă atacanţi cu experienţă, Voinea va fi cel mai probabil împrumutat iar. „Voinea o să vină la reunire dar cred că ar fi foarte bine, ca şi la alţi tineri din lotul nostru, să fie în continuare împrumutat la o echipă pentru a avea jocuri în picioare. Noi am vrea să-l împrumutăm la o echipă de prima ligă, m-aş bucura din suflet dar e greu de găsit, probabil va fi una de liga a doua. Important e ca el să joace, a făcut-o foarte bine în tur dar din păcate în retur nu a mai avut aceleaşi evoluţii, a avut şi o accidentare...Nu ştiu dacă el e o soluţie de moment pentru atacul echipei noastre care să ne ajute la obiectivele propuse de noi”, spune preşedintele clubului, Eugen Pârvulescu.

Vise de viitor

Înainte de accidentare, Voinea intrase şi în vederile selecţionerului de la tineret, Emil Săndoi. „Îmi doresc foarte mult să fiu din nou chemat la lot, dar pentru asta trebuie foarte multă muncă. Sunt gata să sacrific orice, să muncesc foarte mult și sper ca eforturile mele să dea rezultate. Trag tare de mine pentru că sper ca munca mea de zece ani de zile să nu se irosească, vreau ca la final să pot spune că am făcut tot ce a depins de mine și în interiorul meu îmi doresc ca această muncă să aibă rezultate”, spune jucătorul care se aseamănă la aspectul fizic cu idolul său, spaniolul Fernando Torres. Voinea visează şi ca într-un viitor ceva mai îndepărtat să urmeze pasul spre o echipă mai mare. „Îmi doresc pentru moment să fac cât mai multe lucruri bune la Pandurii, iar apoi, dacă totul va fi bine, va veni și un moment să fie oferte și pentru mine. Momentan mintea mea nu stă la plecare, mintea mea este aici, să mă întorc aici, să arăt celorlalți că experiența mea de un an la Bistrița mi-a adus beneficii.”

350 -  de mii de euro e cota lui Voinea, jucător care a prins 834 de minute în tricoul celor de la Gloria Bistriţa

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: