Vot fraudat la o secţie din Alimpeşti

Scandal la o sectie de vot din Alimpesti, cu o ora inainte de inchiderea urnelor. Consilierul local Leonida Belgher a constatat ca in listele electorale apare ca si cand ar fi votat, lucru pe care nu l-a facut. Reprezentantii din sectia de votare spun ca a fost o greseala, nu o frauda. Pana cand s-a clarificat problema, urnele s-au inchis.

Consilierul local Leonida Belgher a făcut scandal duminică seara în secţia de vot din Alimpeşti. Acesta a fost anunţat că figurează în listele electorale ca şi când a votat. Informaţia s-a confirmat şi a început scandalul.

„De ce a votat în locul meu. Eu nu vreau să cadă preşedintele ăsta“, spunea acesta urlând. Consilierul local a vrut să afle cine a votat în locul lui şi cum s-a întâmplat acest lucru chiar în secţia unde preşedintă a fost fiica primăriţei Elena Mosor, cu care Belgher este de ani buni în conflict. „Nu trebuia să voteze în locul meu. Cum tu, fata primăriţei venişi preşedintă de secţie aici“, a mai spus Belgher. Preşedinta secţiei susţine că este o greşeală, şi imediat membrii comisiei şi-au dat seama de acest lucru şi i-au luat fetei o declaraţie că este de acord ca Leonida Belgher să semneze în dreptul ei pe listele electorale. Aceasta a explicat faptul că a venit o persoană care a semnat din greşeală, cu un rând mai sus, în dreptul lui Belgher. Leonida Belgher a anunţat şi poliţia şi a încercat să caute înţelegere la oamenii legii.

În secţia de vot s-a întors şi tânăra care a semnat în locul consilierului. Bulversată de întregul scandal, aceasta nu a putu spune decât „îmi cer scuze“.

Până când s-au aplanat spiritele, s-au închis şi urnele de vot.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: