Vranjkovic este dorit din nou de Pandurii

Dănuţ Sabou nu doreşte să mai vină la Pandurii Târgu Jiu după ce s-a antreant câteva zile sub comanda lui Sorin Cârţu. Acesta spune că alege să continue cu Bistriţa pentru că este mai aproape de casă şi familie, cu două zile în urmă venind pe lume şi cel de-al doilea copil al familiei Sabou. În locul acestuia, preşedintele Marin Condescu încearcă să-l readucă la echipă pe Vojislav Vranjkovic, vândut la Dinamo în urmă cu doi ani.

Oferit echipei din Târgu Jiu la schimb cu Adrian Nalaţi, care a fost pus de Sorin Cârţu pe lista de transfer, Dănuţ Sabou a anunţat ieri conducerea clubului că nu va mai reveni la Târgu Jiu. „Vreau să mă întorc la Gloria Bistriţa pentru că sunt mai aproape de casă. Nu sunt de acord cu ceea ce mi s-a propus la Pandurii, pentru că acelaşi lucru aveam şi la Bistriţa dar eram măcar aproape de familie. Am acum încă un copil şi vreau să fiu aproape de soţia mea”, a explicat jucătorul din Baia Mare căruia i s-a născut sâmbătă, când se afla în cantonament cu Pandurii, cel de-al doilea copil. Marin Condescu, a precizat că nu s-a ajuns la o înţelegere cu jucătorul de la care se aştepta mai întâi o confirmare înainte de a negocia un contract pe termen lung: „Noi nu am reuşit să ne înţelegem cu Sabou. Gloria Bistriţa ni l-a propus pentru a face schimb cu Adrian Nalaţi, care fusese pus pe lista de transfer. Sabou venea din postura de rezervă de la Gloria şi i-am spus că la Pandurii trebuie să confirme mai întâi şi după aceea vom negocia pentru anii viitori. Schimbul era dorit de Gloria definitiv dar noi i-am propus un timp intermediar pentru acest transfer după care puteam să discutăm pentru următorii trei ani. Nu era vorba doar de împrumut al său, ci de un schimb efectiv de jucători”.

Oficialul a mai precizat aseară că există şi alte variante de a aduce jucători pe postul pe care joacă Vancea: „Au fost şi alte oferte de la cei de la Gloria pentru schimb dar nu eram interesaţi. Sabou era o speranţă a lui Sorin Cârţu. Dar acum, având în vedere că şi Sabou are 28 de ani, un an de zile o mai putem duce pe acest post cu Robert Vancea care aproape că are aceeaşi vârstă. Dar avem şi alte variante, poate găsim o soluţie mai bună.”

Condescu a dezvăluit aseară, la emisiunea „Clubul Pandurilor”, chiar interesul echipei gorjene pentru fostul jucător Vojislav Vranjkovic care a fost vândut în urmă cu doi ani la Dinamo: „Ar mai fi încă o variantă pentru acest post, să-l luăm înapoi pe Vranjkovic dacă vom ajunge la o înţelegere cu Dinamo. Mai sunt unele neînţelegeri aici, dar poate ajungem la o înţelegere mâine cu domnul preşedinte Badea  pentru că cu domnul Borcea nu am reuşit să ajungem la un punct comun”. Vranjkovoc este chiar parte într-un litigiu între pandurii şi Dinamo, clubul bucureştean având de achitat suma de 2,5 miliarde de lei vechi din respectivul transfer.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: