Vrea milioane de euro pentru UATAA Motru

O sumă importantă de bani ar urma să ajungă la Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru. Este vorba despre 6,3 milioane de euro, bani veniți de la guvern pentru modernizare.

Milioanele de euro vin prin programul ”Termoficare” cu ajutorul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Cel care a fost ales de motreni pentru a conduce primăria în următorii 4 ani, Cosmin Morega, spune că investiția presupune retehnologizarea uzinei, sperând ca banii să ajungă, altfel vor avea cu toții de suferit.

”Îmi doresc să ajungă acești bani. Momentan este o cerere de finanțare din partea guvernului privind retehnologizare UATAA. Sperăm să fie materializată, altfel va fi o problemă delicată pentru noi toți. Pentru cetățeni, dar și pentru unitățile de învățământ care beneficiază de agent termic din partea UATAA. Este singura variantă. Banii vor fi pentru retehnologizare, iar dacă banii nu vor ajunge, o să găsesc soluții urgente. Acum depinde de când vor ajunge aceste sume pentru a putea  lua urgent măsurile”, a afirmat Cosmin Morega, candidatul PSD ales de cetățenii din Motru pentru funcția de primar.

Cererea de finanțare a fost depusă încă din luna martie a acestui an.

Vizualizări: 1,714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: