Vukas se simte bine şi va reveni la pregătire

Extrema dreaptă a echipei Energia Pandurii, Milan Vukas,  a primit în aceste zile o veste bună din partea medicilor care l-au operat la Belgrad. Jucătorul gorjenilor a suferit două operaţii prin care i s-a extirpat o tumoare testiculară iar medicii care au efectuat biopsia l-au asigurat că aceasta nu este malignă. Tumoarea s-a dovedit benignă şi jucătorul va putea reveni în curând la antrenamente cu echipa.

Milan Vukas se află acum sub tratament la Belgrad şi spune că din retur va reveni la pregătire cu echipa. Preşedintele secţiei de handbal de la Energia Pandurii, Gore Popescu, a apreciat că Vukas este cel mai bun jucător din ţară pe postul său şi echipa are nevoie de el: „Este un lucru îmbucurător pentru el şi pentru noi, mai ales că, aşa cum am mai spus, este unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionatul nostru pe postul lui şi nu exagerez cu nimic. Ne e foarte greu să mai găsim un jucător de valoarea lui Milan Vukas. Dar e bine că Moş Nicolae a venit la el cu veşti bune şi sperăm acum că din retur îl vom alea alături de noi la antrenamente şi la meciuri. El ar vrea să vină de mâine la pregătire dar trebuie să mai stea o lună cel puţin pentru refacere iar medicii au spus că din retur va putea să şi joace din nou. Sperăm doar că nu vor apărea complicaţii, mai are două trei şedinţe de tratament de făcut şi apoi va intra în recuperare după aceste operaţii”.

Recuperarea lui Vukas decurge foarte bine după operaţie acesta fiind optimist şi convins că va reveni din retur la antrenamente. Preşedintele a mai precizat că echipa s-a bucurat foarte mult de vestea primită, mai ales că la Târgu Jiu s-a creat o familie în acest tur de campionat, chiar dacă au fost aduşi jucători de mai multe naţionalităţi: „Colegii lui s-au bucurat cu toţii pentru el şi îl aşteaptă. Aici la Târgu Jiu s-a format o adevărată echipă în adevăratul sens al cuvântului, o familie. Chiar dacă sunt de mai multe naţionalităţi, s-au unit cu toţii şi a devenit o echipă foarte unită şi puternică şi acest lucru se şi vede din rezultate”.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: