Muja, pe făraș? Primar: Îi ţinem prizonieri politici?

Se clatină scaunul lui Ninel Muja. Surse din sânul ALDE anunță că se fac calcule pentru schimbarea acestuia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, din cauza activității slabe din această poziție. În locul său, ar putea veni Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”.

Surse susțin că o astfel de discuţie ar fi avut loc chiar în prezenţa noului şef al ALDE Gorj, Norica Nicolai. Primarul din Rovinari, Robert Filip, a explicat că nu știe de această propunere, însă i-ar surâde. Edilul s-a declarat nemulțumit de activitatea lui Ninel Muja la conducerea Consiliului Județean Gorj. “Nu am participat la o astfel de discuţie, dar aș fi întru totul de acord să ținem cont de niște oameni care de-a lungul timpului n-au făcut nimic și n-au avut rezultate, fie ei consilieri locali, județeni, nu contează. S-a făcut și un sondaj și, la un moment dat, trebuie făcut public. Știți vreun proiect important și nu-l știu eu? Eu nu știu de un ban european adus, un investitor mare, nu cunosc. Va trebuie să ținem cont de niște oameni care stau rău în sondaj și n-au făcut treabă. Ce facem cu ei? Îi ținem, vorba lui Dian Popescu, prizonieri politici?”, s-a întrebat Robert Filip.

De partea cealaltă, colegul său Dorin Tașcău nu știe de existența unor astfel de discuții și le cataloghează drept speculaţii: „Nici nu s-a discutat așa ceva. Nici vorbă! Eu, deocamdată, îmi văd de treburile mele. Eu nu știu nimic și nici nu cred că e adevărat. Sunt speculaţii. Din ce știu eu, nu e niciun sâmbure de adevăr în aceste informaţii lansate”.

Nici Eduard Lădaru, consilier local din partea ALDE, nu vede schimbări în partid și nici la șefia Consiliului Județean. „Sunt prostii! Nu se dorește așa ceva. Sunt oameni care nu gândesc. Nu se va face nicio modificare la ALDE Gorj. Tot ce se va întâmpla este consolidarea organizației”, a fost reacția lui Lădaru, la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: