Week-end cu muzică, mici şi bere, pe Insuliţă

Târgujienii vor avea parte în acest week-end de multă distracţie. De pe Insuliţă nu lipsesc terasele unde se comercializează mici şi bere, tiribombele şi expoziţia de reptile. În acest an, copiii se vor putea distra şi în piscina cu baloane gonflabile.

Peste 40 de comercianţi din diferite colţuri ale ţării şi-au expus marfă pe Insuliţă, cu prilejul Festivalului Berii. La aceştia se adaugă şi 26 de terase la care se comercializează mici şi bere. În parcul de distracţii au fost amplasate foarte multe tiribombe şi chiar o piscină cu baloane gonflabile. De asemenea, târgujienii pot vedea chiar şi o expoziţie de reptile. Reprezentanţii municipalităţii spun că în acest an comercianţii şi-au făcut apariţia mai târziu din cauza bâlciului de Sf. Maria de la Tismana. “Comercianţii vor achita primăriei o taxă de 8 lei/mp/zi. Aprovizionarea teraselor se va face în anumite intervale orare, iar angajaţii Poliţiei Locale vor asigura ordinea publică şi vor dirija circulaţia din zonă”, a declarat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt la Primăriei Târgu Jiu.

SPECTACOLE

Târgujienii vor avea parte în acest week-end de spectacole de muzică. Astăzi seară, pe Insuliţă, vor avea loc spectacole susţinute de Ansamblul “Maria Lătăreţu” şi Ansamblul ”Doina Gorjului” împreună cu invitaţii lor. Duminică, începând cu orele 21.00, vor concerta, pe scena special amenajată pe Insuliţă, Nick Kamarera, Delia Matache şi VH2.  

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: