Ydail, favorită pentru preluarea ştrandului din Turceni

Firma deţinută în trecut de fostul primar din Turceni, Ion Iordache, a câştigat licitaţia de concesiune a noului ştrand din localitate. Se pare că SC Ydail Construct SRL a venit cu cea mai bună ofertă dintre cele trei depuse. Dacă nu vor exista contestaţii în urma licitaţiei, societatea în cauză va administra spaţiul de agrement în următorii 49 de ani.

La cea de-a doua încercare a autorităţilor locale de a concesiona ştrandul, se pare că în sfârşit au şi reuşit. Conform spuselor primarului Gâlceavă, comisia i-a atribuit contractul de concesiune unei societăţi din Turceni. Firma câştigătoare, SC Ydail Construct SRL, este destul de cunoscută şi este mai mereu asociată cu fostul primar din localitate Ion Iordache, care până în 2008, atunci când a devenit primar, a deţinut această societate. “Licitaţia pentru ştrand a fost câştigată de SC Ydail Construct SRL din Turceni. Comisia compusă din reprezentanţi de la finanţe şi de la primărie a desfăcut plicurile, toţi cei trei ofertanţi îndeplineau condiţiile şi urmează adjudecarea pe firma care a oferit cel mai mult ca şi bani. Încă nu am primit procesul verbal, dar câştigă Ydail, care a avut cea mai bună ofertă. Pretenţia noastră era de minim 1,3 miliarde lei vechi pe an din concesiune. Ofertele celelalte au fost de la Ady Company SRL din Turceni şi Maninter Car din Motru. Cel de la Târgu Jiu nu s-a mai prezentat”, a declarat Dumitru Gâlceavă, primarul din Turceni. 

Dacă licitaţia nu va fi contestată de niciunul dintre ceilalţi doi ofertanţi, autorităţile locale spun că există premise ca noul spaţiu de agrement să fie dat în funcţiune încă din această lună.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: