Zăpadă de un metru şi jumătate la Rânca, dar turiştii lipsesc

Deși mai sunt câteva zile până în luna aprilie, la Rânca este iarnă în toată regula. Cu toate că stratul de zăpadă măsoară peste un metru și jumătate, turiștii întârzie să apară. Nici măcar ofertele practicate de cabanieri nu-i mai atrag pe iubitorii spoturilor de iarnă, în mijlocul primăverii la Rânca.

Sezonul de iarnă la Rânca s-a prelungit se pare până la jumătatea primăverii. Stratul de zăpadă măsoară mai mult ca în mijlocul iernii, depășind chiar un metru și jumătate pe alocuri. Iubitorii sporturilor de iarnă pot folosi toate pârtiile din Rânca și trebuie să știe că la telescaun și teleschi se oferte promoționale. „La Rânca este iarnă în toată regula, se poate schia pe toate pârtiile, zăpada este foarte bună și sperăm să fie vremea frumoasă și să avem foarte mulți turiști. Week-end-ul trecut a fost cod de viscol și nu am avut mulți turiști”, a spus Constantin Pănescu, cabanier. 

Cabanierii au oferte atrăgătoare

Nici măcar ofertele practicate de cabanierii din Rânca nu-i mai atrag pe turiști în Rânca și acest lucru este simțit de prestatorii de servicii. „De la 1 martie numărul turiștilor a scăzut considerabil la Rânca. Deși este zăpadă de peste un metru și jumătate, nu 30 de centimetri așa cum spun unii, ducem lipsă de turiști. Prețurile la cazare au scăzut cu 50%. De exemplu, o cameră dublă la o pensiune este maxim 70 de lei, iar la patru stele cu mic dejun inclus 100 lei. Pentru cei care stau mai mult avem și mai multe reduceri”, a precizat Constantin Pănescu, cabanier. 

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: