Zece pedepse contopite într-una singură!!!

De un cazier bogat au avut parte magistraţii gorjeni într-un dosar pe care au trebuit să-l soluţioneze zilele acestea, după ce un deţinut le-a cerut să îi contopească pedepsele pe care le are de executat.

Greu de crezut, dar bărbatul, deşi a stat mai mult prin închisoare, şi-a făcut timp în scurtele perioade de libertate să se dea om de afaceri şi să dea ţepe după ţepe. Individul are condamnări la activ dispuse de instanţele de judecată de la Suceava, Iaşi şi Constanţa, fiind cercetat inclusiv de DNA după ce o firmă de-a sa, neînregistrată la Registrul Comerţului, a intrat în combinaţii care urmăreau prejudicierea statului cu nu mai puţin de 5 milioane de euro.

Ion Răducanu Şinculeţ a făcut „prăpăd” pe unde a trecut, dovadă şi cazierul său, el cerând acum instanţei de la Târgu Jiu să îi fie cumulate pedepsele în una singură, lucru care s-a şi întâmplat. „Contopeşte pedepsele de 8 ani închisoare, 1 an şi 6 luni închisoare, o lună închisoare, 2 ani închisoare, 6 luni închisoare, 5 ani închisoare, o lună închisoare, 2 ani închisoare, 5 ani închisoare şi 1 an închisoare în pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare, sporită la 9 ani şi 6 luni închisoare, la care se adaugă pedeapsa de 2 ani închisoare, revocată în temeiul art. 83 C.pen., pentru ca în final condamnatul Răducanu Şinculeţ Ion să execute pedeapsa de 11 ani şi 6 luni închisoare”, se arată în verdictul dat acum la Tribunalul Gorj, verdict în baza căruia, în următorul deceniu Răducanu nu se va putea bucura de libertate.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: