Zeci de angajări la un parc de vacanţă. Salariul!

Gorjenii care nu au un loc de muncă şi sunt dispuşi să lucreze peste hotare au la dispoziţie peste 200 de joburi puse la bătaie de angajatori din Germania. Câteva zeci de locuri de muncă sunt doar în cadrul unui mare parc de vacanţă.

Gorjenii care nu vorbesc nicio limbă străină pot opta pentru unul dintre cele 80 locuri de muncă în domeniul curăţeniei puse la dispoziţie de angajatorii nemţi în localitatea Allgau din landul Baden-Wuerttemberg. Activitatea presupune curăţenie în case într-un mare parc de vacanţă. Posturile sunt disponibile prin reţeaua europeană de ocupare a forţei de muncă Eures. „Persoanele interesate trebuie să fie rezistente la efort fizic, să fie serioase şi să aibă spirit de echipă. Angajatorul oferă contract de muncă permanent şi un salariu de 10,30 euro brut/oră. Se poate asigura cazare contra cost şi se poate organiza transportul până în Germania, iar costurile vor fi reţinute din salariu”, a declarat Diana Văduva, consilier Eures în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj.

Angajatorii nemţi mai pun la dispoziţie 120 de joburi pentru persoanele care au cunoştinţe de bază de limba germană. Este vorba de slujbe de curier, pentru livrarea coletelor, în localitatea Raunheim din landul Hessa. Persoanele interesate trebuie să deţină permis de conducere categoria B, să aibă rezistenţă fizică, să dea dovadă de seriozitate, fiabilitate, să aibă abilităţi organizatorice şi capacitate de a lucra în echipă. Angajatorul oferă un salariu de 1.900 euro brut/lună. Contractul de muncă este pe perioadă determinată de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru poate fi cu normă întreagă sau part time.

Tot pentru Germania mai sunt disponibile locuri de muncă în domeniul hotelier-gastronomic pentru posturi de recepţioner, ospătar, bucătar, specialist restaurant, personal servire mese, şoferi camion, ingineri, coordonator echipa în domeniul electric/electronic, sudori, lăcătuşi, instalatori etc. Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă în străinătate trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Gorj.

Vizualizări: 2,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: