Zeci de locuri de muncă la cules de căpşune

Gorjenii care nu au un loc de muncă stabil şi care sunt dispuşi să lucreze în agricultură peste hotare pot opta pentru unul din cele 20 de posturi puse la bătaie de un angajator din Olanda, la cules de căpşune.

Posturile sunt disponibile prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin reţeaua europeană de ocupare a locurilor de muncă, EURES. „Salariul oferit este cel stabilit în contractul colectiv de muncă pentru munca sezonieră în agricultură, iar cazarea este oferita de angajator. Persoanele solicitante trebuie sa aibă cunoştinţe de limba engleză, nivel conversaţional”, a declarat Diana Văduva, consilier EURES în cadrul AJOFM Gorj.

Tot pentru Olanda este nevoie de sudori, strungari, operatori CNC, operatori chimişti şi tehnician mecanic. Durata contractelor de muncă este determinată, până la un an, iar salariul oferit este cel specificat în contractul colectiv de muncă în domeniu. Angajatorul poate oferi ajutor în găsirea unei locuinţe. Gorjenii interesaţi de unul dintre aceste posturi pot cere mai multe informaţii la sediul AJOFM Gorj din Târgu Jiu.  

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: