Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Gorj: Șapte decese Covid într-o singură zi

Șapte decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost anunțate miercuri de Direcția de Sănătate Publică Gorj. Este vorba de cinci bărbați și două femei, cu vârste între 50 și 85 de ani.

Cel mai tânăr, cel de 50 de ani, avea ca boală asociată doar un astm bronșic. Ceilalți aveau mai multe boli grave. De la începutul pandemiei au fost înregistrate 180 de decese în Gorj ale unor persoane infectate, numărul crescând mult în ultimele săptămâni.

„De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate alte 44 noi cazuri de îmbolnăvire, situația prezentându-se astfel: 38 teste pozitive de la laboratorul din sistemul public; 6 teste pozitive de la laboratoarele din sistemul privat“, a mai transmis DSP Gorj.

În data de 18 noiembrie 2020 erau 1141 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată, în județul Gorj.

Vizualizări: 2,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: