Ce spun oamenii despre vaccinul antiCovid

Vestea despre apariția unui vaccin împotriva Covid-19 a creat păreri împărțite în rândul cetățenilor. Unii și-ar face vaccinul, alții spun că nu vor să fie cobaiul altora.

Pandemia provocată de noul coronavirus pare că nu mai ia sfârșit, iar răspândirea virusului este una rapidă.

Pentru a putea reveni la viața normală, oamenii de știință ar fi găsit soluția. Un vaccin împotriva acestui virus, însă, ce-i drept, mai avem de așteptat. Târgujienii au păreri împărțite. Unii vor ca acest vaccin să fie distribuit mai repede, alții sunt cam sceptici.

”Dacă mi se oferă, nu-l refuz. De ce să nu mă vaccinez? Sunt unii care refuză, eu nu. În schimb, nu știu cât de corect se va desfășura campania de vaccinare", "Eu nu m-aș vaccina. Noi nu suntem cobaii României sau ai Europei. Nu cred că o campanie de vaccinare va fi una corectă", "Nu cred că l-aș face. Mi-ar fi frică. Ei sunt secretoși. Eu cred că nici aceste testări nu sunt reale”, au spus câțiva cetățeni.

Oamenii spun că nu cunosc prea multe detalii despre acest vaccin, dar și faptul că spitalele nu sunt pregătite să depoziteze un astfel de vaccin. Cert este că, în plină campanie electorală, guvernanții au decis să facă liste în spitale, centre sociale și instituții publice cu oameni care vor să se vaccineze.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: