Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

El este călugărul care a murit la Lainici

"Comuna Ponoare din Mehedinți pierde un om, dar câștigă un rugător în ceruri... Bunul Dumnezeu să îl primească în curțile Sale pe Părintele Nicodim! Să-ți cânte îngerii Prohodul, Părinte, cum ai cântat și dumitale atâția ani la strana Lainiciului!", au transmis autoritățile locale pe pagina de socializare.

Asta după ce marți a venit trista veste că un călugăr al mânăstirii a murit, infectat fiind cu noul coronavirus.  Acesta era internat de câteva zile la Târgu Cărbunești, după ce s-a infectat cu noul coronavirus și s-a simțit rău. Medicii nu l-au mai putut salva. Călugărul mai avea și alte afecțiuni de ceva vreme, iar infecția cu SARS-CoV-2 i-a fost fatală.

Și starețul lăcașului de cult a fost infectat. Ioachim Pârvulescu se află în stare destul de gravă și a fost transferat, marți, cu ambulanța către un spital din București.

Direcția de Sănătate Publică Gorj a dispus, marți noaptea, recoltarea de probe, în vederea testării și depistării virusului SARS-CoV-2, de la peste 20 de călugări de la Mănăstirea Lainici.

Vizualizări: 13,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: