Ţin ritmul şi la Turda ?

Handbalistii Energiei revin in febra meciurilor oficiale dupa o luna de pauza. Si vor sa revina cu stil. Pentru asta au insa nevoie de victorie duminica de la ora 18 la Turda. Elevii lui Andrieș tintesc a cincea victorie consecutiva si consolidarea locului 3 ocupat in clasament.

Pentru Energia pauza competiţională de o lună de zile a venit într-un moment total nepotrivit. Elevii lui Andrieş legaseră 4 victorii consecutive care i-au urcat până pe podium.

Turda, următorul hop

Gorjenii revin acum la treabă iar primul hop e duminică la Turda. Deşi abia ce au promovat în Liga Naţională, gazdele de la Potaissa ocupă un onorabil loc 7 în clasament. Andrieş nu se poate baza la Turda pe Mazilu şi Şandru. Dacă Şandru e absent încă de la startul sezonului, Mazilu suferă după o accidentare urâtă la umăr şi va reveni abia spre finalul turului. ”Meciul de la Turda se anunță unul dificil pentru noi. Dar asta este, mergem cu încredere la Turda iar dacă băieții sunt la fel de motivați și ambițioși vom reuși să obținem un rezultat pozitiv. Nu putem spune că suntem favoriți, Turda este o echipă bună care a transferat mulți jucători în această vară și care a avut rezultate în ultima perioadă. Și noi am avut rezultate bune așa că se anunță un meci viu disputat, în care echipa care greșește cel mai puțin va câștiga”, spune antrenorul Liviu Andrieș. ”Fiecare meci e greu și contează forma de moment a jucătorilor. Nu înseamnă că dacă nu se întrerupea campionatul, îi băteam pe toți pe linie. Cine e mai bun la ora meciului câștigă”, spune și interul Păiuș.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: