Şoferii de autobuze şi troleibuze Transloc nu mai vând bilete

Târgujienii nu-şi vor mai putea procura bilete de călătorie pentru autobuzele şi troleibuzele Transloc de la şoferi, începând cu data de 1 iulie. Biletele se vor putea procura numai de la magazinele şi automatele din staţiile de urcare-coborâre. Preţul unei călătorii rămâne tot 2 lei, însă biletele procurate au valabilitate până la sfârşitul anului.

Conducerea Transloc spune că luat decizia de a nu mai distribui bilete conducătorilor auto, spre vânzare, întrucât se deregla programul de circulaţie. „Începând cu data de 1 iulie, conducătorii auto nu vor mai putea vinde bilete de călătorie în staţiile de urcare-coborâre. Am luat această hotărâre din cauză că timpii de staţionare în staţiile de urcare-coborâre se măreau şi astfel, între anumite intervale orare apăreau dereglări ale programului de circulaţie”, a declarat Vasile Căilean, directorul Transloc. Târgujienii pot să-şi procure bilete din toate centrele comerciale care sunt în jurul staţiilor de urcare-coborâre sau de la automatele de bilete. „Pe toată raza municipiului Târgu Jiu, noi avem 26 de agenţi economici care vând bilete sau automate pentru procurarea biletelor. Preţul biletelor a rămas acelaşi, costul unei călătorii este 2 lei, iar aceste bilete pe care cetăţenii le cumpără sunt valabile până la sfârşitul anului”, a precizat Căilean.
AMENZI
Cei care vor fi prinşi fără bilet de călătorie riscă amenzi cuprinse între 20 şi 250 de lei. „Săptămâna viitoare, noi împreună cu controlorii şi conducătorii auto îi vom îndruma pe oameni spre centrele de cumpărare a biletelor. Cei care nu vor avea bilet sau legitimaţie de călătorie vor primi amenzi cuprinse între 20 şi 250 de lei. Sancţiunea va fi aceeaşi şi dacă oamenii vor spune că au plătit contravaloarea biletului la conducătorul auto”, spune directorul Transloc.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: