„Cel mai speriat sunt acum de arbitraj la meciul cu Dinamo”

Apropierea jocului cu Dinamo creşte şi tensiunea în cele două tabere. Pandurii au în faţa dinamoviştilor un ascendent moral, prin prisma complexului pe care dinamoviştii îl au pentru că nu au mai câştigat în faţa echipei gorjene de trei meciuri. O victorie în cupă, una în campionat şi un rezultat de egalitate este bilanţul ultimelor trei jocuri directe. În privinţa jocului de Duminică, antrenorul Pandurilor, Sorin Cârţu a precizat că pregătirea decurge normal dar se simte deja o tensiune la echipă. Tehnicianul spune că se teme la acest meci cel mai mult de arbitraj.

Antrenorul Sorin Cârţu a declarat ieri că echipa sa continuă pregătirea pentru retur şi va juca în meciul cu Dinamo cu o presiune generată de scandalul în care a fost implicată echipa: „Ne pregătim pentru retur şi vom juca meciul cu Dinamo. Există o tensiune înainte de acest meci iar prestaţiile jucătorilor şi arbitrilor vor simţi această tensiune şi pe teren. Se va reflecta această tensiune şi în joc deşi preferam ca acest meci să se desfăşoare pe alte coordonate. Exprimarea jucătorilor mei va fi afectată de aceste scandaluri, dar sunt încrezător că băieţii vor trece peste această problemă şi vor juca bine. Dinamo e o echipă bună, e liderul campionatului, aşa că sîntem conştienţi că pornim cu şansa a doua.” Pandurii au avut ieri programat un antrenament dimineaţă, cel de-al doilea antrenament fiind programat aseară în nocturnă, de la ora 18:00.

În ceea ce priveşte meciul cu Dinamo, tehnicianul a precizat că se teme mai ales de arbitraj la această partidă fiind convins însă că CCA va delega o brigadă de arbitri buni pentru ultima partidă a etapei: „Cel mai speriat sunt acum de arbitraj la meciul cu Dinamo. Federaţia a programat meciul dintre noi şi Dinamo ca  ultima partidă a etapei. Sunt convins că, fiind un meci important, şeful CCA-ului o să delege 3-4 arbitrii foarte buni.”

Aseară conducerea clubului a decis să împrumute jucătorii puşi pe lista de transfer care nu şi-au găsit alte echipe la Minerul Motru şi CSM Vâlcea. Preşedintele Marin Condescu s-a întâlnit cu conducerea clubului Minerul Motru cu care a ajuns la un acord pentru împrumutul jucătorilor Mugurel Dedu, Mădălin Popa şi Adi Popescu la echipa din Motru. Tot aseară preşedintele clubului a ajuns la un acord cu Daniel Orac să evolueze în retur la CSM Vâlcea, acolo unde Pandurii i-au împrumutat şi pe Stromajer şi Kutlacic.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: