Consiliul Județean a virat bani către Pandurii

Unul dintre membrii asociați ai clubului Pandurii, Consiliul Județean Gorj, a plătit o parte din suma decisă de instanță ca fiind datorie către club. Cei de la Pandurii spun că aşteaptă acum să se ajungă la un acord pentru plata eșalonată a restului sumelor datorate.

După ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, în luna martie, că membri asociați sunt obligați să plătească clubului Pandurii cotizațiile restante din perioada 2014 - 2017, Consiliul Județean Gorj a fost prima entitate care a virat bani către Pandurii. Principalul creditor Marin Condescu a precizat că s-a virat doar o parte din bani pentru că restul sumei se va achita eșalonat. „Consiliul Judeţean a virat banii, o parte din ei, către Pandurii şi, dacă vom ajunge la o înţelegere cu preşedintele Cosmin Popescu şi la un acord comun, vom reeşalona datoria, în funcţie şi de posibilităţile Consiliului Judeţean Gorj, ca să nu îngreunăm activitatea”, a explicat luni fostul preşedinte de la Pandurii, la Radio Infinit.Consiliul Judeţean este prima dintre entităţile care fac parte dintre membri fondatori ai clubului care pune în aplicare hotărârea definitivă a Înatei Curţi în cazul datoriilor către Pandurii.


Consiliul Judeţean Gorj avea de plată pentru această perioadă amintită peste 760 000 de lei, pentru că în perioada 2014 – 2017, a virat foarte puţini bani la Pandurii din suma cu care se angajase să susţină clubul. Asta deşi an de an preşedintele Cosmin Popescu a spus public că Consiliul Judeţean a achitat sumele respective.

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: