„Pentru mine s-a încheiat capitolul Pandurii”

Fundaşul Alin Rus a părăsit deja Târgu Jiul fiind acum la Cluj alături de familie: Rus a avut timp să analizeze ceea ce s-a întâmplat şi crede că nu a fost el singurul vinovat de apariţia conflictului din vestiar dar a fost nevoie de un ţap ispăşitor. Fundaşul acuză atitudinea colegilor care l-au trimis să discute cu preşedintele clubului dar apoi nu au mai recunoscut ceea ce au stabilit iniţial, dând declaraţii contradictorii. Rus ameninţă chiar cu dezvăluiri din cadul conflictului din vestiar, precizând că va face publică lista cu jucătorii care au semnat tabelul în care se specifica că jucătorii nu mai vor să lucreze cu Cârţu. 

Cunoscut ca un jucător care a spus mereu lucrurilor pe nume şi cu personalitate, Rus nu s-a dezminţit nici de această dată. Rus a reziliat contractul cu Pandurii după acest conflict dar nu a fost acuzat de Sorin Cârţu că ar fi complotat împotriva sa. Tehnicianul nu a avut ce să îi reproşeze şi spune că s-a reziliat contractul cu acesta din alte motive care nu le cunoaşte: „Rus a plecat de la noi din alte motive care nu le cunosc. Din câte ştiu eu, Rus nu a spus că a fost nedreptăţit de mine şi nu avea nimic împotrivă să continuăm.” 
Aflat acum la Cluj unde spune că va sta până în vară cu familia, Rus a explicat că rezilierea s-a făcut pe cale amiabilă: „Mi-am reziliat contractul pe cale amiabilă cu Pandurii. Nu ştiu ce voi face de acum înainte pentru că nu mai pot juca în prima ligă până la vară. Oferte mai am din liga I dar asta e situaţia, nu pot juca.” Fundaşul se consideră vinovat pentru ce s-a întâmplat la Pandurii doar prin prisma faptului că doar el a plătit, alături de Mândrean, şi ameninţă că va face publică o listă prin care se ve vedea faptul că 18 jucători au cerut să nu mai lucreze cu Sorin Cârţu: „Vinovat e cel care a plătit adică eu şi cu Sergiu Mândrean care deja am plecat de acolo. Colegii nu pot să spună acum mai multe, că au rămas acolo. Ce să spună ei că nu vor să lucreze cu Cârţu când ei trebuie să lucreze cu Cârţu? Au ieşit deja în presă şi au spus că ei nu au probleme cu Cârţu şi că de fapt ei au alte probleme finanaciare.” 
Rus a dezvăluit ieri faptul că toate aceste declaraţii nu sunt adevărate şi că acum cei care i-au fost alături şi l-au trimis în luptă, s-au dezis de el: „Păi ce probleme au ei că pe mine când m-au trimis la Condescu mi-au zis să mă duc să-i spun să vină în vestiar să vorbească cu ei pentru că nu mai suportă condiţiile de lucru? Nu m-au trimis să mă întâlnesc cu Condescu şi să beau o cafea! Că eu personal nu aveam nimic cu Cârţu, că eram titular şi puteam să-mi văd de treabă pentru că mie omul nu mi-a făcut nimic. Trebuia să le spun atunci să meargă să vorbească ei cu preşedintele că mie mi convine pentru că jucam.” 
Rus s-a resemnat cu ideea ce e printre puţinii vinovaţi pentru ceea ce s-a întâmplat şi îşi acuză acum foştii colegi că nu sunt caractere: „Dacă am căzut doar eu asta e, am mai căzut odată şi nu mai e o problemă. Dar le transmit că ei nu-s colegi, dacă erau colegi şi caractere adevărate, ceea ce nu sunt, nu procedau aşa. Dacă erau caractere, acum ziceau că vor să-şi dea şi ei demisia pentru că aşa discutaserăm înainte, acum trebuia să plece şi ei. Dar nu sunt caractere şi nu au fost niciodată. Pe unde au fost numai de i-au dat afară şi au retrogradat, ce caractere să fie ei?”
Alin Rus a mai precizat că nu mai e cale de întoarcere la Târgu Jiu şi că Pandurii e un capitol încheiat: „Nu mai există cale de întoarcere la Pandurii. Mi-am reziliat deja contractul şi din vară o să îmi caut un alt drum. Nu mă mai interesează, pentru că pentru mine s-a încheiat capitolul Pandurii.”



Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: