Universitatea Craiova ar putea schimba echipamentul

Sponsorul tehnic al Universităţii Craiova din ultimele şase sezoane a fost producătorul de echipamente sportive Joma. Contractul cu firma spaniolă va expira la finalul acestui sezon, iar oltenii trebuie să ia o decizie în privinţa echipamentului pe care îl vor avea în stagiunea următoare.

Oficialii Craiovei discută în această perioadă despre firma care va asigura echipamentul din următorul sezon, a informat Telekom Sport.  Firmele mari de echipamente sunt interesate de o colaborare cu Universitatea Craiova şi sunt tentate să facă oferte pentru a prelua contractul. Va fi o luptă grea, pentru că Joma s-a impus puternic pe piaţa din România, nu numai în Liga 1 şi la FRF, ci chiar şi în Liga 2. Cea mai importantă lovitură a fost semnarea contractului cu Federaţia Română de Fotbal în 2015, când România a renunţat la echipamentul Adidas şi a acceptat oferta Joma.

Concurenţii de la Puma, Macron, Nike, Adidas şi Errea sunt atraşi de capitalul de imagine al oltenilor. Universitatea este una dintre cele mai iubite echipe din România şi are peste două milioane de fani. În acest moment, cei de la Puma sunt foarte interesaţi să devină sponsorul tehnic al oltenilor, pentru că nicio echipă din Liga 1 nu poartă însemnele lor. Rămâne de văzut însă cum vor evolua oltenii în partea a doua a acestui sezon, pentru că o prezenţă europeană le-ar putea aduce oferte mai bune şi în ceea ce priveşte echipamentul de joc.

Deocamdată Craiova a făcut fotografia de grup tot în echipamentul Joma, fotografia de final de an urmând să se regăsească pe posterele şi calendarele ce vor fi oferite fanilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Vizualizări: 987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: