500 de poliţişti în stradă de Paşti

Pentru siguranţa publică a cetăţenilor, în perioada Sfintelor Sărbători de Paşte, 500 de poliţiştii vor fi prezenţi, atât în zona lăcaşurilor de cult, mânăstirilor şi bisericilor din judeţ, cât şi în alte zone cu potenţial criminogen, pentru a preveni eventualele fapte antisociale şi evenimente nedorite.  Astfel, în perioada 14 -16 aprilie, vor acţiona în medie, zilnic, 250 de poliţişti, iar în noaptea de Înviere, pentru siguranţa cetăţenilor, vor fi la datorie aproximativ 500 de poliţişti.

Poliţiştii din cadrul structurilor operative, ordine publică, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, se vor afla în toate locurile publice aglomerate, în apropierea bisericilor, mănăstirilor şi în zonele turistice în vederea anticipării eventualelor riscuri ce pot afecta climatul social.

Poliţiştii rutieri vor avea în vedere asigurarea fluenţei traficului pe principalele artere, în special în zona lăcaşurilor de cult. De asemenea, se va acţiona pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice sau al vitezei excesive. (M.M.)

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: