A accidentat un copil de 6 ani şi a fugit

Ieri după-amiază, orele 16:17, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112,  de către C.M., de 50 ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, a fost accidentat uşor în timp ce se deplasa pe strada Prahova din municipiul Tg-Jiu, de un autoturism de culoare gri, care a părăsit locul accidentului.

A fost instituită imediat acţiunea „NĂVODUL”, pentru depistarea autoturismului şi identificarea persoanei care l-a condus. La scurt timp poliţiştii au identificat conducătorul autovehiculului ca fiind M.N., de 42 ani, din Tg. Jiu. Întrucât se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o concentraţie de 0,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de bărbatul de 42 de ani, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: