A adormit la volan şi a intrat cu dubiţa în căruţă

A fost pe punctul a provoca o tragedie pe DN 79. Din cauza oboselii, şoferul unei dubiţe a aţipit pentru câteva minute şi a lovit în plin o căruţă. Doi bătrâni au fost aruncaţi în şanţ, iar cabalina a ajuns sub roţile autoutilitare. Din fericire, căruţaşi au scăpat cu câteva zgârieturi şi o sperietură groaznică, însă fiica acestora a început să arunce cu diferite obiecte în dubiţă şi a fost oprită de poliţişti.

Evenimentul rutier a avut loc ieri dimineaţă pe DN 79 în localitatea Bâlteni. Şoferul dubiţei conducea după o noapte nedormită şi trebuia să ajungă la Craiova. A aţipit şi într-o fracţiune de secundă a lovit o căruţă. A fost trezit de zgomotul  impactului. „Eram obosit. Nu am dormit toată noapte. Mi s-au închis pur şi simplu ochii pentru o secundă şi m-am trezit că am auzit bubuitură. Am lovit căruţa. Nu îmi dau seama cum s-a întâmplat. A fost vorba de o secundă”, a spus şoferul.

În căruţă se aflau doi bătrâni care au fost aruncaţi în şanţ. „Căruţa mergea pe marginea drumului, când a venit dubiţa şi i-a lovit în plin. Şoseaua era liberă. Nu venea nimeni din faţă. Putea să-i ocolească, dar cred că şoferul a adormit. Au fost aruncat în şanţ amândoi”, spune un martor. 

Căruţaşii au avut nevoie de îngrijiri medicale şi calul a ajuns sub roţile dubiţei şi a murit. „Pe noi ne-a aruncat în şanţ. M-am lovit la mâini, la picioare, ne-am zgâriat. Ce ne facem noi acum fără cal, că a murit”.

Când a văzut ce s-a întâmplat, fiica celor doi bătrâni a început să arunce cu diverse obiecte în dubiţă dar a fost oprită de oamenii legii. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările care au dus la producerea evenimentului rutier.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: