A ajutat patru hoti

În data de 17.05.2012, la orele 11:28, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tismana au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de S.M., de 25 ani, din oraşul Tismana despre faptul că vecinei sale în vârstă de 66 ani, i-a fost sustrasă suma de 100 lei din dormitorul locuinţei, de către un grup de patru persoane.

Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa părţii vătămate. Aceasta a relatat faptul că patru persoane necunoscute, sub pretextul că li s-a defectat autoturismul cu care se deplasau, i-au solicitat o sticlă cu apă pentru a răci motorul. După ce persoanele în cauză au plecat, partea vătămată şi-a dat seama că acestea, profitând de neatenţia ei, i-au pătruns în locuinţă iar de aici i-ar fi sustras suma de 100 lei.

De asemenea, relatările părţii vătămate a rezultat faptul că suspecţii se deplasează cu un autoturism de culoare gri, înmatriculat în Bulgaria.

Pe arterele de circulaţie din judeţ au fost instituite filtre pentru depistarea autoturismului cu care se deplasau suspecţii

În jurul orelor 13:30, poliţiştii care acţionau în filtrul instituit pe raza comunei Runcu, satul Răchiţi, au oprit un autoturism de culoare gri, care prezenta aceleaşi caracteristici cu cele descrise de partea vătămată.

La volan a fost identificat C.A.V., de 26 ani,  iar ca pasageri M.I., de 57 ani, M.G., de 51 ani, Z.F. de 39 ani, T.D., de 35 ani, toţi din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri, în prezent fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: